Pojacala, zvucnici, cd plejeri kao i sva druga audiotehnika i prateca oprema na 15. Audioberzi - 22.05.2011. u T. C. Staklenac od 12-17h-Trg Republike bb - Beograd.
Dobrodosli.
16 odgovor(a) na ovu temu
Odgovor 08 May 2011 - 14:46
Odgovor 08 May 2011 - 15:21
Odgovor 08 May 2011 - 16:13
zogra, za 08 May 2011 - 14:46, kaže:
Pojacala, zvucnici, cd plejeri kao i sva druga audiotehnika i prateca oprema na 15. Audioberzi - 22.05.2011. u T. C. Staklenac od 12-17h-Trg Republike bb - Beograd.
Dobrodosli.
Dobrodosli.
Baš danas sam pričao sa Igorom ( tt recycled ) u vezi berze, možda nabavim tamo par sitnica od Tome.
~
"Život je izbor, a ne sudbina, jer običan čovek živi kako mora, a pravi čovek živi kako hoće;
život na koji bedno i bez otpora pristaje je bedno tavorenje, a izabrani život je sloboda.
Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem."
Meša Selimović
"Život je izbor, a ne sudbina, jer običan čovek živi kako mora, a pravi čovek živi kako hoće;
život na koji bedno i bez otpora pristaje je bedno tavorenje, a izabrani život je sloboda.
Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem."
Meša Selimović
Odgovor 22 May 2011 - 10:27
A hostese ?
“Education develops the intellect; and the intellect distinguishes man from other creatures. It is education that enables man to harness nature and utilize her resources for the well-being and improvement of his life. The key for the betterment and completeness of modern living is education. But, ' Man cannot live by bread alone '. Man, after all, is also composed of intellect and soul. Therefore, education in general, and higher education in particular, must aim to provide, beyond the physical, food for the intellect and soul. That education which ignores man's intrinsic nature, and neglects his intellect and reasoning power can not be considered true education.”
Odgovor 22 May 2011 - 10:33
Evo, Gagica će da bude hostesa
Odgovor 22 May 2011 - 14:45
Odgovor 22 May 2011 - 16:52
Bejasmo Sipi, DjNik, Nikola Vukušić, Dunavko, Shavija, Gagica, SirJohn i ja na audioberzi. Nismo nikog više od poznanika sreli ali ova osmorka je spojila dva stola i proglasila sednicu DIY-era otvorenom
. Bili su Šolaja i još nekoliko posredno poznatih nam ljudi na Audioberzi.
Pili smo ko pivce ko rakijicu i lepo divanili. Baš nam je lepo bilo
Samo što se raziđosmo. Čekam Shaviju sa sličkama
Bilo je priče o muzici, ampovima, SuSy, ekonovejvovima, TL-ovima, OB-ima, lampicama, FET-ovima... Ma o svemu
Pili smo ko pivce ko rakijicu i lepo divanili. Baš nam je lepo bilo
Samo što se raziđosmo. Čekam Shaviju sa sličkama
Bilo je priče o muzici, ampovima, SuSy, ekonovejvovima, TL-ovima, OB-ima, lampicama, FET-ovima... Ma o svemu
Odgovor 22 May 2011 - 17:01
Odgovor 22 May 2011 - 17:07
Odgovor 22 May 2011 - 17:09
Odgovor 23 May 2011 - 07:54
E sad mi bas zao sto sam otisao prvi, nadm se da ste se bar fino zapili i da Gagica nije overio od silnog kofeina... 
Duboko sam pogodjen organizatorovom odlukom da Dunavku ne refundira kartu po izlasku sa berze
Drugari drago mi je sto smo se evo po prvi put upoznali neki od nas uzivo ,konacno sam spojio lica sa tekstovima koje citam ovde i potvrdio da je na ovom forumu vecina normalnih ljudi koji ustvari umeju da se shale , piju, pricaju i pomognu jedno drugom, za razliku od dokonih komercijalno-zaludjenih ljudi sa phi-phi foruma...
Bilo cool, a slike mozda okacim kad nadjem punjac,
Duboko sam pogodjen organizatorovom odlukom da Dunavku ne refundira kartu po izlasku sa berze
Drugari drago mi je sto smo se evo po prvi put upoznali neki od nas uzivo ,konacno sam spojio lica sa tekstovima koje citam ovde i potvrdio da je na ovom forumu vecina normalnih ljudi koji ustvari umeju da se shale , piju, pricaju i pomognu jedno drugom, za razliku od dokonih komercijalno-zaludjenih ljudi sa phi-phi foruma...
Bilo cool, a slike mozda okacim kad nadjem punjac,
“Education develops the intellect; and the intellect distinguishes man from other creatures. It is education that enables man to harness nature and utilize her resources for the well-being and improvement of his life. The key for the betterment and completeness of modern living is education. But, ' Man cannot live by bread alone '. Man, after all, is also composed of intellect and soul. Therefore, education in general, and higher education in particular, must aim to provide, beyond the physical, food for the intellect and soul. That education which ignores man's intrinsic nature, and neglects his intellect and reasoning power can not be considered true education.”
Odgovor 23 May 2011 - 10:21
SHAVIJA, za 23 May 2011 - 07:54, kaže:
E sad mi bas zao sto sam otisao prvi, nadm se da ste se bar fino zapili i da Gagica nije overio od silnog kofeina... 
.....................
.....................
Nismo mnogo.
Gagica je overio od nikotina. Zadržava mu se nikotin na obrvama
Odgovor 23 May 2011 - 10:35
Aaaaa.... znači TO je Gagi mislio kad je rekao da je audioberza bila Pušikana...
http://www.storyofstuff.org/ think about it...
Odgovor 23 May 2011 - 13:15
Jes,nisu teli da vrate pare za kartu od 120dinara,A razlog vracanje je isti kao i prosle godine-nista novo nisam ni video na tezgama.A sto se tice slobodnog dela programa bio sam hendikepiran-nisam imao pare da platim bar turu pica pa sam se svercovao kao i u autobusu,tamo i nazad.A u citavoj ovoj papazjaniji iskristalisala se spoznaja o neophodnosti nekog zajednickog prostora gde bi moglo da se kupuje-prodaje i isprobavaju audio uredjaji pa bar dva puta mesecno.Tu je g.Vukusic nesto napomenuo o nekoj varijanti ali nisam bas najbolje razumeo.A trebalo bi tako nesto da se uradi,fali svima.....
Odgovor 23 May 2011 - 13:19
Koliko sam ja skapirao gosn Nikolu, on je govorio o organizaciji nekog festivala tipa, Burning amp ili Triode festival u HR. Šta god da bude, ja sam za 
Imamo mi dosta inženjera koji bi mogli i da održe koje predavanje na temu pojačala, zvučnika, izvora itd.
Imamo mi dosta inženjera koji bi mogli i da održe koje predavanje na temu pojačala, zvučnika, izvora itd.
Odgovor 23 May 2011 - 13:21
Kod mene je all-year-around burning amp festival... Šta god napravim, zapali se...
http://www.storyofstuff.org/ think about it...
Odgovor 23 May 2011 - 18:44
gnjide jedne, harate mi iza ledja! ja se samo smeskao, a oni se kreveljili i dobacivali kelneru
Ko se pametan budi, taj glup zaspi..
0 Korisnik (a) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika

Pristupi
Registruj se

Nazad na vrh