Pročitajte ceo članak
26 odgovor(a) na ovu temu
Odgovor 31 March 2011 - 06:25
Firefox je u toku protekle decenije osvojio titulu drugog najpopularnijeg web browsera na svetu iz više razloga – među njima je daleko bolje poštovanje web standarda u poređenju sa nekada neprikosnovenim Internet Explorerom. Ipak, ono što je nepovratno osvojilo srca mnogih korisnika jeste podrška za ekstenzije, odnosno programske dodatke koji drastično proširuju funkcionalnost Firefoxa i tako olakšavaju surfovanje i svakodnevni rad svima koji provode dosta vremena na Internetu. Ekstenzije već neko vreme podržavaju i drugi web browseri, ali je broj dostupnih dodataka najveći za Firefox...

Pročitajte ceo članak
Pročitajte ceo članak
http://www.storyofstuff.org/ think about it...
Odgovor 31 March 2011 - 09:41
Odgovor 31 March 2011 - 10:05
Prepodobni Hifije, za 31 March 2011 - 09:41, kaže:
+1
Doduše paralelno radi i Firefox zbog upravo pomenutih ekstenzija za neke specifične poslove, ne mož čovek bez njega.
Evo i malog poređenja browsera.
Freedom's just another word for nothing left to loose...
Odgovor 31 March 2011 - 10:14
Ja koristim ie8 i i sasvim je ok a i navika.Deca koriste Firefox 4 i google chrome.
Odgovor 31 March 2011 - 10:46
Odgovor 28 September 2011 - 10:13
Instalirao FF7 i.... Ne radi mi internet. Pinguje ali ne prikazuje sadržaj. 
vratim na 3.2 pa ću posle na 6.0
vratim na 3.2 pa ću posle na 6.0
Odgovor 28 September 2011 - 10:26
Odgovor 28 September 2011 - 10:35
+1 za Operu, po meni, ima mnogo vise opcija od ostalih. Cak ima i torrent client u sebi. Ipak vise koristim Mozillu, i to 6.
7 je po meni promasaj zbog izgleda, navikao sam na standardne toolbar-ove.
7 je po meni promasaj zbog izgleda, navikao sam na standardne toolbar-ove.
Svi smo mi ljudi, ali malo ko od nas je zaista covek..
Odgovor 28 September 2011 - 16:50
sem sto ima torrent client u sebi opera ima i mail klijent i zato je koristim od 2002. godine kao jedini browser kod mene. valja spomenuti i opera link koji radi backup bookmarks-a i speed dial-a na opera account sto je vise nego korisno. opera ruleZ
copyrighted by STEFACA�
Odgovor 28 September 2011 - 17:33
Otvorite sebi temu za Operu. Naslov ove teme nije "koji browser koristite" niti "koji browser je po vama bolji"...
Odgovor 29 September 2011 - 09:51
Stigao je Firefox 10.0a1 (2011-09-29) ...
No use permitting some prophet of doom to wipe every smile away. Come hear the music play.
Odgovor 16 November 2011 - 17:58
No use permitting some prophet of doom to wipe every smile away. Come hear the music play.
Odgovor 16 November 2011 - 19:13
Ne znam šta mi bi pa sam kod poslednje reinstalacije sistema instalirao iz arhive, FF 3.6.24. Zanimljivo da kada uporedim verziju 8 (poslednju sa kojom sam se imao prilike suočiti na svom kompu u firmi) ne nalazim nikakve nedostatke u starijoj inačici programa u odnosu na novije verzije... Da me sad neko pita kakva je razlika u praksi, upotrebi, brzini i štatijaznamčemu, između verzije 3 i 8, pojma nemam...
Odgovor 16 November 2011 - 22:42
poznajem coveka koji radi plaginove za firefox...privatno koristi operu
toliko
toliko
Broj mesta u raju je ogranicen, samo je ulaz u pakao slobodan.
-Dmitrij Gluhovski-
-Dmitrij Gluhovski-
Odgovor 16 November 2011 - 23:03
Znam ljude koji prave tricikle, privatno voze BMW, Renaulte, Opele, Fiate i Dacie, Mountain bajkove, trkačke bicikle... Pretpostavljam da zaposlenici u Coca Cola Company nisu svi zaljubljenici u Fantu i Coke... Business and pleasure...
Odgovor 17 November 2011 - 09:04
stein, on 16 November 2011 - 23:03, said:
Znam ljude koji prave tricikle, privatno voze BMW, Renaulte, Opele, Fiate i Dacie, Mountain bajkove, trkačke bicikle...
problem bi bio da prave trkačke bicikle a voze tricikl
Broj mesta u raju je ogranicen, samo je ulaz u pakao slobodan.
-Dmitrij Gluhovski-
-Dmitrij Gluhovski-
Odgovor 18 November 2011 - 10:19
Kada smo, već, na ovoj temi, da napomenem još jednu stvar koja može učiniti Firefox sporijim: plugin-container. Uđite u about:config i postavite na „false“ sve što nosi naziv koji počinje sa: dom.ipc.plugins.enabled. Ubijte odgovarajući process ako Vam je neudobno da isključujete browser (recimo da imate nekoliko važnih stranica otvorenih) i to je to. Odjednom ćete osetiti lakoću... Eto, to je moj deo DIY priče...
Ovo je, veoma, stara stvar koja se „vuče“ odavno. Zaštita koja više škodi nego što koristi... Kao i u HiFi...
Naravno, ako posle ove promene, Vaš FF postane unstable, lako je, sve, vratiti na default... Po mom skromnom mišljenju, plugin-container je jedan od najčešćih razloga za prigovore na FF... Iako toga prigovarači i nisu svesni...
(Upozorenje: Pre nego što se odlučite da probate navedeno sačuvajte file (na Ubuntu je prefs.js) na sigurnom... Za svaki slučaj... U određenom broji slučajeva može doći i do značajne nepostojanosti FF...)
(Upozorenje: Pre nego što se odlučite da probate navedeno sačuvajte file (na Ubuntu je prefs.js) na sigurnom... Za svaki slučaj... U određenom broji slučajeva može doći i do značajne nepostojanosti FF...)
Odgovor 18 November 2011 - 10:20
crni, on 16 November 2011 - 22:42, said:
poznajem coveka koji radi plaginove za firefox...privatno koristi operu
toliko
toliko
Odgovor 18 November 2011 - 10:25
Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
Odgovor 18 November 2011 - 10:33
Slične Teme
| Tema | Forum | Započeto od | Statistika | Info | |
|---|---|---|---|---|---|
Kako proveriti da li su premotavani Dynaudio zvucnici? |
Zvucnici | Dzile |
|
|
|
LCR RIAA - sta, kako, da li, .....? |
Analogue | anubisgrau |
|