29 odgovor(a) na ovu temu
Odgovor 03 December 2010 - 19:09
Evo obecanih slika sklopljene kutije za pojacivac. Hladnjaci su zaobljeni na cnc obradnom centru .Visina hladnjaka je 150mm , ovako masinska obrada prednja ploca itd. ce kostati oko 180 evra a 100mm oko 150evra u KIT formi. Nezaobljeni hladnjaci po 20 evra jeftinije. Cene sam dao jer se ljudi inteesuju a ovako ce znati cenu iz prve ruke. Sto se tice elektronike pripremam jedan rad o ispravljacima tj. neke rezultate merenja razlicitih regulatora i njihov tranzijentni odziv, tako da ce biti o cemu da se "divani".
Poz Miro
Poz Miro
Odgovor 03 December 2010 - 19:14
Miroslav, za 03 December 2010 - 19:09, kaže:
Evo obecanih slika sklopljene kutije za pojacivac. Hladnjaci su zaobljeni na cnc obradnom centru .Visina hladnjaka je 150mm , ovako masinska obrada prednja ploca itd. ce kostati oko 180 evra a 100mm oko 150evra u KIT formi. Nezaobljeni hladnjaci po 20 evra jeftinije. Cene sam dao jer se ljudi inteesuju a ovako ce znati cenu iz prve ruke. Sto se tice elektronike pripremam jedan rad o ispravljacima tj. neke rezultate merenja razlicitih regulatora i njihov tranzijentni odziv, tako da ce biti o cemu da se "divani".
Poz Miro
Poz Miro
Odgovor 03 December 2010 - 19:21
Miro, koja je sirina prednje ploce prikazane kutije - 19 ili 17" ?
ILI LAKO, IL' NIKAKO
Odgovor 03 December 2010 - 19:32
Odgovor 03 December 2010 - 19:47
Vrlo lepo
Odgovor 03 December 2010 - 20:16
Odgovor 03 December 2010 - 21:52
Veoma dobro kućište.
Ovakvo nije bilo u ponudi Mehatronike ni 5MK.
Ovakvo nije bilo u ponudi Mehatronike ni 5MK.
~
"Život je izbor, a ne sudbina, jer običan čovek živi kako mora, a pravi čovek živi kako hoće;
život na koji bedno i bez otpora pristaje je bedno tavorenje, a izabrani život je sloboda.
Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem."
Meša Selimović
"Život je izbor, a ne sudbina, jer običan čovek živi kako mora, a pravi čovek živi kako hoće;
život na koji bedno i bez otpora pristaje je bedno tavorenje, a izabrani život je sloboda.
Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem."
Meša Selimović
Odgovor 03 December 2010 - 22:20
dakle - drago mi je sto vise ne moramo razmisljati o HiFi2000 kutijama
pretpostavljam da ce biti moguce dobiti - na zahtev - slepe ( bez otvora ) i zadnju i prednju stranicu ?
pretpostavljam da ce biti moguce dobiti - na zahtev - slepe ( bez otvora ) i zadnju i prednju stranicu ?
Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
Odgovor 03 December 2010 - 22:23
Lepe kutije !
1) Cena mi samo nije jasna - Koliko košta kutija na prvoj slici, sve skupa sa hladnjacima ?
2) Ako tražimo da se probuše rupe za XLR konektore, to se ne smatra zakeranjem, jel da ?
1) Cena mi samo nije jasna - Koliko košta kutija na prvoj slici, sve skupa sa hladnjacima ?
2) Ako tražimo da se probuše rupe za XLR konektore, to se ne smatra zakeranjem, jel da ?
Ko ne zna, a ne zna da ne zna - opasan je - izbjegavajte ga! Ko ne zna, a zna da ne zna - dijete je - naučite ga! Ko zna, a ne zna da zna - spava - probudite ga! Ko zna i zna da zna - mudar je - sledite ga! - Konfučije
Odgovor 03 December 2010 - 22:57
sp300b, za 03 December 2010 - 22:23, kaže:
Lepe kutije !

kutija sa slike kosta 180 evra (sa zaobljenim hladnjacima ) bez zaobljenja 20 evra manje. Sto se tice rupa to moze biti problem jer se sve radi na cnc-u. Jedno programiranje masine kosta 40 evra ( podrazumeva se da neko ko ide na cnc radi seriju) pa kad se radi serija nije mnogo al pojedinacno!? Problem!
S obzirom da je lim 1mm mislim da nije problem da covek sam izbusi nekoliko rupa.
Odgovor 03 December 2010 - 23:01
Miroslav, za 03 December 2010 - 22:57, kaže:
kutija sa slike kosta 180 evra (sa zaobljenim hladnjacima ) bez zaobljenja 20 evra manje. Sto se tice rupa to moze biti problem jer se sve radi na cnc-u. Jedno programiranje masine kosta 40 evra ( podrazumeva se da neko ko ide na cnc radi seriju) pa kad se radi serija nije mnogo al pojedinacno!? Problem!
S obzirom da je lim 1mm mislim da nije problem da covek sam izbusi nekoliko rupa.
Zahvaljujem na brzim i preciznim odgovorima !
Ko ne zna, a ne zna da ne zna - opasan je - izbjegavajte ga! Ko ne zna, a zna da ne zna - dijete je - naučite ga! Ko zna, a ne zna da zna - spava - probudite ga! Ko zna i zna da zna - mudar je - sledite ga! - Konfučije
Odgovor 03 December 2010 - 23:08
Odgovor 03 December 2010 - 23:12
Miro, da li su stvarno neophodni oni silni srafovi na poklopcu - obicno 4 komada zavrsavaju posao...
ILI LAKO, IL' NIKAKO
Odgovor 03 December 2010 - 23:20
Jel moze slike iznutra? Zanima me kako su kuplovani hladnjaci.
Kakve su nogice?
Sto se srafova tice, najlepse je da su upusteni, i jos ako su imbus - ma high-end.
Kakve su nogice?
Sto se srafova tice, najlepse je da su upusteni, i jos ako su imbus - ma high-end.
Odgovor 03 December 2010 - 23:25
Odgovor 03 December 2010 - 23:25
Odgovor 03 December 2010 - 23:27
Za te novce lepa, crno eloksirana kutija sa pripremljenim rupama... ??? Bombonica.
Odgovor 03 December 2010 - 23:37
Odgovor 04 December 2010 - 09:21
Meni se kutija dopada,
Nikada koliko se secam nije bilo kod nas da se nabavi tako nesto
u kompletu sa hladnjacima
A cena je po mom misljenju pristojna.
.
Predlozio bih neke sitnice koje mogu mnogo da znace
Mislm da su ovde korisceni srafofi sa sirm navojem oni za lim
umesto toga bi trebalo urezati navoj i upotrebiti masinske srafove sa upustenom glavom
(ako debljina lima odgovara)
inbus ili zvezdasti inbus.
2 zadnje stranice sa i bez XLR konektora ili sa izbusenom rupom za XLR a sa plocicom koja pokriva rupu ako se ne koristi
i
druge nogice
.
to nebi poskpelo znacajno ukupne troskove a puno znaci
.
Najveci plus,
zaobljene ivice hladnjaka i u vizuelnom i u ergonomskom smislu
par puta sam se isekao na osteivice hladnjaka...
Nikada koliko se secam nije bilo kod nas da se nabavi tako nesto
u kompletu sa hladnjacima
A cena je po mom misljenju pristojna.
.
Predlozio bih neke sitnice koje mogu mnogo da znace
Mislm da su ovde korisceni srafofi sa sirm navojem oni za lim
umesto toga bi trebalo urezati navoj i upotrebiti masinske srafove sa upustenom glavom
(ako debljina lima odgovara)
inbus ili zvezdasti inbus.
2 zadnje stranice sa i bez XLR konektora ili sa izbusenom rupom za XLR a sa plocicom koja pokriva rupu ako se ne koristi
i
druge nogice
.
to nebi poskpelo znacajno ukupne troskove a puno znaci
.
Najveci plus,
zaobljene ivice hladnjaka i u vizuelnom i u ergonomskom smislu
par puta sam se isekao na osteivice hladnjaka...
Odgovor 04 December 2010 - 21:18
Slične Teme
| Tema | Forum | Započeto od | Statistika | Info | |
|---|---|---|---|---|---|
P: Scan Speak kutije - old school , metuzalem model |
Oglasi | Zen Mod |
|
|
|
Male HiFi kutijePeerless HDS PPB 830860 + Vifa DX25TG-05-04 |
Zvucnici | Nesic |
|