Ne kukam. Samo konstatujem šta se dešava u procesu sklapanja i isprobavanja, merkanja... Kad budem kukao, znaćeš da kukam
Apropo DC offseta...To je i meni palo na pamet. Najjednostavnije mi je bilo izvaditi ta dva jfeta i zameniti im mesta. Sada se bez problema namestilo 0mV

Gornji je imao za dlaku veći Idss

Merkanje (okretanje pločica) sada počinje da bude zeznuta stvar, potovi (4 komada) za podešavanje osetljivosti HP/LP sekcija vuku za sobom po 6 žičica, ulazi 4, napajanja po tri, izlazi po 6 žičica a još nemam rešen dizajn kutije pa je sve u vazduhu... Ostaje mi još samo jedna stvar sa kojom još nisam 100% siguran kako... Pošto dva kanala imaju praktično potpuno nezavisna napajanja, i mase su im zasebne. Za prvu priliku sam na izlaz LP sekcije stavio onaj kombo RCA koji ima zajedničku masu pa me sada zanima kako će to da se odrazi na rad, hoće li ili neće proizvesti brum. Mada, mislim da će mi biti lakše taj "dva u jednom" zameniti sa dva nezavisna konektora pošto će na kutiji u konačnoj verziji svakako biti zasebni konektori...
Odo da lemim...