Film je bolestan. Zamisli tu gadost kako se poradja zena a lik vadi dete iz nje i .... muka mi je i da napisem to
53 odgovor(a) na ovu temu
Odgovor 12 August 2010 - 15:05
Odgovor 12 August 2010 - 16:00
autori su inspiraciju nasli u sadistickoj himni "11000 buzdovana" i to govori o bolesti njihovih umova i veleikoj kolicini opijata, jer normalnom coveku onako nesto ne moze da padne na pamet
a poredjenje sa lars von trirom me podseca na one cigane koji posle gledanja brus lija uzmu nun-cake i puni samopouzdanja veruju da su bolji i od samog brusa
jadno i bedno...zato ih niko nije ni finansirao, nego verovatno neka gej-lezbo-sado-mazo grupa manijaka
a poredjenje sa lars von trirom me podseca na one cigane koji posle gledanja brus lija uzmu nun-cake i puni samopouzdanja veruju da su bolji i od samog brusa
jadno i bedno...zato ih niko nije ni finansirao, nego verovatno neka gej-lezbo-sado-mazo grupa manijaka
Broj mesta u raju je ogranicen, samo je ulaz u pakao slobodan.
-Dmitrij Gluhovski-
-Dmitrij Gluhovski-
Odgovor 12 August 2010 - 16:13
Odgovor 12 August 2010 - 16:22
ILI LAKO, IL' NIKAKO
Odgovor 14 August 2010 - 22:45
Odgovor 31 August 2010 - 08:17
Ljudi znam da ima prilično bolesnih umova ,ali ovoliko
Ako su određene državne instance dozvolile snimanje ovoga ,sada kada to pogledaju treba odmah da odu i da uhapse ovog g.Srđana Spasojevića,pa ako je bolestan na lečenje,a ako nije onda u zatvor ,pa sa gospodom poštenim robijašima da odgleda svoj film u zatvorenoj prostoriji,pa posle toga kom opanci kom obojci.
Ako su određene državne instance dozvolile snimanje ovoga ,sada kada to pogledaju treba odmah da odu i da uhapse ovog g.Srđana Spasojevića,pa ako je bolestan na lečenje,a ako nije onda u zatvor ,pa sa gospodom poštenim robijašima da odgleda svoj film u zatvorenoj prostoriji,pa posle toga kom opanci kom obojci.
Odgovor 31 August 2010 - 17:09
gidjga, za 31 August 2010 - 08:17, kaže:
Ljudi znam da ima prilično bolesnih umova ,ali ovoliko
Broj mesta u raju je ogranicen, samo je ulaz u pakao slobodan.
-Dmitrij Gluhovski-
-Dmitrij Gluhovski-
Odgovor 22 September 2010 - 21:49
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion.
I watched c-beams glitter in the dark near the Tanhauser Gate...
Odgovor 22 September 2010 - 21:55
ja sam citajuci link samo osetio potrebu da kupim HiFiles Special Edition

(izmedju redova - previse sam dobrih filmova odgledao da bih obracao paznju na nesto sto to nije ........ kao sto sam i dovoljno dobrih ljudi upoznao ....... a za njih znam da Srbiju nece ceniti po jednom filmu ....... a za ostale me bas boli ....... )
(izmedju redova - previse sam dobrih filmova odgledao da bih obracao paznju na nesto sto to nije ........ kao sto sam i dovoljno dobrih ljudi upoznao ....... a za njih znam da Srbiju nece ceniti po jednom filmu ....... a za ostale me bas boli ....... )
Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
Odgovor 22 September 2010 - 22:02
Zen! Link je koristan zbog nekoliko razloga:
- Imate informaciju ko je SS i ko je finansirao film.
- Lepo se vidi kako je jedna odlicna tema i lepa diskusija zakljucana bez (ociglednog) razloga.
- Dodajte sami...
- Imate informaciju ko je SS i ko je finansirao film.
- Lepo se vidi kako je jedna odlicna tema i lepa diskusija zakljucana bez (ociglednog) razloga.
- Dodajte sami...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion.
Odgovor 22 September 2010 - 22:05
Spartanče, reci da si ti... Trebalo mi je malo vremena ali sam već pretpostavio kod onog "violentan", a i prošlo je nešto preko 3 meseca...
Haut parleur ...
because i wanna
because i wanna
Odgovor 22 September 2010 - 22:07
Zvuchniak, za 22 September 2010 - 22:05, kaže:
Spartanče, reci da si ti... Trebalo mi je malo vremena ali sam već pretpostavio kod onog "violentan", a i prošlo je nešto preko 3 meseca...
Odgovor 22 September 2010 - 22:10
Učinilo mi se da te znam. Očigledno sam pogrešio
Lakedemon sa HiFi foruma je banovan pre oko 3 meseca sa istog, a učinilo mi se da ima sličnosti u stavovima i pisanju pa sam pretpostavio da ste ista osoba...
Lakedemon sa HiFi foruma je banovan pre oko 3 meseca sa istog, a učinilo mi se da ima sličnosti u stavovima i pisanju pa sam pretpostavio da ste ista osoba...
Haut parleur ...
because i wanna
because i wanna
Odgovor 22 September 2010 - 22:15
Aha! Pa ne nisam, mada mi je taj lik vrlo zanimljiv, i da, delimo mnoge zajednicke strasti!
A svidja mi se i PrekoBare sa HiFi Foruma.
Odgovor 22 September 2010 - 22:15
Mlajo vidim ja da si ti danas po svaku cenu zapucao na 1k...
Odgovor 22 September 2010 - 22:18
Sedim kući bolestan k'o bolani Dojčin i kuckam ceo dan. Jedino što trenutno mogu sem ovoga je jedenje i spavanje. Ne spava mi se trenutno, a sit sam ...
Haut parleur ...
because i wanna
because i wanna
Odgovor 22 September 2010 - 22:22
Blade Runner, za 22 September 2010 - 22:15, kaže:
Aha! Pa ne nisam, mada mi je taj lik vrlo zanimljiv, i da, delimo mnoge zajednicke strasti!
Јел' то они кажњени?
Ни до данас ми Борко_КА није послао осам плочица иако сам му послао безброј приватних порука! Питам се како би се он осећао да Ја њему треба да пошаљем?
Odgovor 22 September 2010 - 22:23
Odgovor 22 September 2010 - 22:36
Odgovor 24 September 2010 - 08:36
Ponukan diskusijom na ovom forumu skinuo film, odvrtio 8x brzinom zaustavio dva tri puta i zaključio da se radi o smeću kakvog odavno nisam vidio. Čak i na najjadnijim internetskim uradcima. Sramotno da je to uopće izašlo na neki festival ili u kina. Toliko o tome, daljnje pisanje samo može utjecati na još poneki downloading, što je "producent" vjerojatno i htio postići......
ex dioklecijan
Slične Teme
| Tema | Forum | Započeto od | Statistika | Info | |
|---|---|---|---|---|---|
Filmovi koje volite
|
Muzika i Film | Impuls |
|
|
1 Korisnik (a) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika

Pristupi