Pređi na vezu

Crescendo

- - - - -

• Please log in to reply
122 odgovor(a) na ovu temu

faber

faber

pera451

• Član
  • Pip____Pip____
  • 143 Poruke
  •   
    Serbia

Pogledaj porukuAndrija, za 26 July 2010 - 15:02, kaže:

Ti koje imaš u kući su Reflex Transmission Line (RTL) i to bi trebalo da bude neka ekonomičnija verzija transmisije. Ne znam puno detalja o njima i nisam ih slušao. Ovi koje sam slušao su pravljeni nekoliko godina ranije i serija je počinjala dvosistemcima Studio 0.5, Studio 1 i 2, dok su veći i skuplji modeli 3 i 4 (negde se pominje i naziv Monitor) bili trosistemci. Na kraju piramide je bio model Reference koji nisam viđao osim na slikama.

Tako je. Ovi RTL su zvucno i po stanju sasvim OK za cenu, ali to nisu "oni" :D.

stein

stein

Burner

• Moderator
  • 9408 Poruke
  • Interests:Finding time to waste... :)
  •   
    Niue
Ah, da, pa pojačalo... Rekoh, nije nikakav problem, ali sam već prethodno naznačio da je gubitak na osetljivosti otprilike ravan dobitku u prenosnom opsegu ka dole... Dakle, malo više amperaže i voltaže nikako ne može da škodi. Ne bih se igrao SE pojačalima na nekolickih vati... F5 i slično sasvim lepo upada u priču... Dakle, bar 25W propisno definisane snage bez zamuckivanja, podrigivanja, klipovanja...

http://www.storyofstuff.org/ think about it...

viktor1986

viktor1986

Početnik

• Član
  • Pip____Pip____
  • 347 Poruke
  • Interests:DIY
  •   
    Serbia

Pogledaj porukufaber, za 17 July 2010 - 07:55, kaže:

Stone,

mozes li malo da obrazlozis problem sa nalazenjem tih tranzistora?

Koji su, koliko kostaju, gde mogu da se nadju? Ako niko ne zeli da ih donira, mozda mogu da dam oglas, pa da ih nabavim (prvo da procenimo cenu).

Eksperiment je verovatno zanimljiv - pa da vidimo...

Gledao sam slike Crescenda koje je postavio " sich " pa sam se prebacio na ovu temu i video ovo pitanje.

U farnellu ima lateralnih trandzi u TO-3 kucistu, sifra je 1856755 i 1856757, oba su 160V 8A 125W. Cena je 5.18funti na komad.

Slične Teme Sakri

Tema Forum Započeto od Statistika Info

0 Korisnik (a) čita ovu temu

0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika