moze
al' nesto ce da crkne
a mozda i nece
a da ce dobro da radi - tek to nece
164 odgovor(a) na ovu temu
Odgovor 19 November 2011 - 12:44
Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
Odgovor 19 November 2011 - 14:32
postoje izvesni razlozi da se neke lampe razlicito oznacavaju
pored uobicajene praxe - kad se iste lampe razlicito nazivaju , zarad razlicitih origina proizvodnje ili geografski baziranih razlicitih nomenklatura , oni drugi slucajevi razlicitih naziva se svode na zakljucak da su u pitanju i razlicite lampe
jes' da mnoge slicno izgledaju , ali se sve tu zavrsava .
postoji izreka da ne postoje glupa pitanja , samo glupi odgovori
takodje je dokazano da na HiFi i Audio-elektronika forumima ni ta izreka ne vazi ........
ajd ovako - ja ti napravim kompletan projekat za cevni preamp ( glavne cevi biraj kako hoces , meni svejedno ) , koji mozes da objavis i na sajtu i u casopisu , sva prava tvoja , ni ime ne moras da mi pomenes
ali pre toga na moju adresu da stignu bar 3 para VT4C u besprekornom stanju , plus par podnozja za njih .
nije da mi trebaju , nego onako - prvo sto mi palo na pamet
pored uobicajene praxe - kad se iste lampe razlicito nazivaju , zarad razlicitih origina proizvodnje ili geografski baziranih razlicitih nomenklatura , oni drugi slucajevi razlicitih naziva se svode na zakljucak da su u pitanju i razlicite lampe
jes' da mnoge slicno izgledaju , ali se sve tu zavrsava .
postoji izreka da ne postoje glupa pitanja , samo glupi odgovori
takodje je dokazano da na HiFi i Audio-elektronika forumima ni ta izreka ne vazi ........
ajd ovako - ja ti napravim kompletan projekat za cevni preamp ( glavne cevi biraj kako hoces , meni svejedno ) , koji mozes da objavis i na sajtu i u casopisu , sva prava tvoja , ni ime ne moras da mi pomenes
ali pre toga na moju adresu da stignu bar 3 para VT4C u besprekornom stanju , plus par podnozja za njih .
nije da mi trebaju , nego onako - prvo sto mi palo na pamet
Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;
Odgovor 19 November 2011 - 14:55
Odgovor 19 November 2011 - 15:24
Odgovor 19 November 2011 - 16:27
Hajde pošalji Zenu te lampe i obavezno objavi i ovdje shemu i eventualne upute...
Ne zamara mi se sa Makedonskim ovih dana. (Nije da ga ne volim, nego ga ne razumijem dobro)
Tako će vuk biti sit, koze na broju, a svi nenačitani i zainteresirani će dobiti gotov projekat za izradu.
Ne zamara mi se sa Makedonskim ovih dana. (Nije da ga ne volim, nego ga ne razumijem dobro)
Tako će vuk biti sit, koze na broju, a svi nenačitani i zainteresirani će dobiti gotov projekat za izradu.
"Čvrsto vjerujem u pravilo kompenzacije.
Istinite nagrade su uvijek u razmjeru
s radom i žrtvama."
-Nikola Tesla-
mislim, što se slika tiče ...lkebiga majo sam popho... :)
Slične Teme
| Tema | Forum | Započeto od | Statistika | Info | |
|---|---|---|---|---|---|
6Н13С / 6AS7G / 6080 Preamp |
Tubes | Beli_Ninja |
|
|
|
MC pre-preamp |
Oglasi | VuleJohn |
|
|