srušena zgrada Radio Televizije Vojvodine na Mišeluku kod Novog Sada
51 odgovor(a) na ovu temu
Odgovor 21 April 2010 - 21:13
bi', al' pogled mi nažalost zaklanja ovo :

Odgovor 21 April 2010 - 22:13
andrics, za 21 April 2010 - 20:53, kaže:
......
Zaboravio sam da kazem da toranj za mene predstavlja sve ono sto je bilo lepo i sto ce biti lepo u ovom gradu . Da su obicnu banderu postavili samo dovoljno visoku da je vidim iz daleka bio bi to najlepsi toranj na svetu.
........
Zaboravio sam da kazem da toranj za mene predstavlja sve ono sto je bilo lepo i sto ce biti lepo u ovom gradu . Da su obicnu banderu postavili samo dovoljno visoku da je vidim iz daleka bio bi to najlepsi toranj na svetu.
........
za mene je Avalski toranj samo komunikacioni objekat ..... al' si ga ubo u sridu - svako od nas ima neku svoju banderu , crkvu ili drvo - po kojem pozna da se vraca u svoje mesto .
mislim da taj toranj ne moze biti vise od toga ..... jer sva mudroseranja o "nasem ponosu " i slicno , u vremena kada nas je tesko i definisati , a kamoli videti trud u odrzanje i negovanje istih ..... su daleko manje od upravo toga ...... orijentira da se vracas kuci
Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
Odgovor 21 April 2010 - 22:40
@beli
A sta je to ? Neko tvoje vlasnistvo pa ti smeta , a nemas para da ga renoviras?
@ crni
U zadnjih mesec dana iso sam u Madjarsku i Rumunju, sa zenom i decom, u posetu prijateljime. Obe zemlje imaju skuplju hranu i komunalije od nas provereno ( moja zena ti je skener za cene ). Jedino u Kini je to jeftinije al te sacekaju na drugoj strani . Da bi se preselio u Shen Zhen, sto mogu sutra ako zelim , moram da zaradim bar 3000 mesecno jer je internacionalna skola za 1 dete oko 900 eur. Samo jedna napomena , u kini nema ne radnih vikenda, subota i nedelja su radni dani.
Obrni okreni zivot vise nigde nije jeftin.
A sta je to ? Neko tvoje vlasnistvo pa ti smeta , a nemas para da ga renoviras?
@ crni
U zadnjih mesec dana iso sam u Madjarsku i Rumunju, sa zenom i decom, u posetu prijateljime. Obe zemlje imaju skuplju hranu i komunalije od nas provereno ( moja zena ti je skener za cene ). Jedino u Kini je to jeftinije al te sacekaju na drugoj strani . Da bi se preselio u Shen Zhen, sto mogu sutra ako zelim , moram da zaradim bar 3000 mesecno jer je internacionalna skola za 1 dete oko 900 eur. Samo jedna napomena , u kini nema ne radnih vikenda, subota i nedelja su radni dani.
Obrni okreni zivot vise nigde nije jeftin.
Odgovor 21 April 2010 - 22:49
Bio sam na tornju godinu - dve posle gradnje. Bio sam na starom mostu u Mostaru, '89. Naravno, i sva tri mosta u Novom Sadu sam prelazio. Izvestan btoj puta sam prešao i "Gazelu", pa se ni ona ne oseća baš najbolje...
Mislim da je bolje da ne mrdam od kuće bez preke potrebe.
Uzgred, za Žeželjev most takođe postoje sačuvani projekti. Kompletan teretni saobraćaj ide preko njega (šleperi idu starim Bg-Ns putem, radi uštede). Prvo ide jedna strana, pa onda druga, pa onda svi čekaju na voz,... I tako već deset godina.
Mislim da je bolje da ne mrdam od kuće bez preke potrebe.
Uzgred, za Žeželjev most takođe postoje sačuvani projekti. Kompletan teretni saobraćaj ide preko njega (šleperi idu starim Bg-Ns putem, radi uštede). Prvo ide jedna strana, pa onda druga, pa onda svi čekaju na voz,... I tako već deset godina.
Odgovor 21 April 2010 - 22:54
Eto gde idu novci za TV pretplatu dok po 100-ti put gledamo "Porodicno Blago". Barem da puste dogitalni signal svugde pa da vredi ta investicija, ovako ce samo da se hvale kao da su napravili spejs satl.
Odgovor 22 April 2010 - 19:33
TEMA JE PODELJENA NA DVE :
http://www.diyaudio....__0&#entry34248
ovde ako ima ko sta da doda o tornju neka doda ...
Miko
http://www.diyaudio....__0&#entry34248
ovde ako ima ko sta da doda o tornju neka doda ...
Miko
Odgovor 28 April 2010 - 19:39
Ja volim Avalu.
Još uvek nisam bio na novom tornju (na starom jesam
), ali uskoro ću obići.
Ovo mi je poslao drugar danas, pa da podelim
Još uvek nisam bio na novom tornju (na starom jesam
Ovo mi je poslao drugar danas, pa da podelim
Ko ne zna, a ne zna da ne zna - opasan je - izbjegavajte ga! Ko ne zna, a zna da ne zna - dijete je - naučite ga! Ko zna, a ne zna da zna - spava - probudite ga! Ko zna i zna da zna - mudar je - sledite ga! - Konfučije
Odgovor 28 April 2010 - 19:43
Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;
Odgovor 29 April 2010 - 16:27
meni se pogled sa tornja nikad nije nesto dopadao...nekako je sve jednolicno i dosadno
ovo je pogled
ovo je pogled
Broj mesta u raju je ogranicen, samo je ulaz u pakao slobodan.
-Dmitrij Gluhovski-
-Dmitrij Gluhovski-
Odgovor 29 April 2010 - 16:39
Odgovor 29 April 2010 - 17:14
Odgovor 08 August 2010 - 16:58
Slične Teme
| Tema | Forum | Započeto od | Statistika | Info | |
|---|---|---|---|---|---|
Wardenclyffe TowerMalo na engleskom i ja... |
General Off Topic | Mikorist |
|
|