Odgovor 05 April 2010 - 11:00
http://www.hifi-foru...4ce92bd#p272847
sta je starije :
koka , jaje , moderator ... ili ptica kukavica
dobra vinjeta iz zivota nam nasusnog
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
Odgovor 05 April 2010 - 11:28
Zen Mod, za 05 April 2010 - 11:00, kaže:
sta je starije :
Trebao sam se već davno prestati čuditi tome da drugi ljudi propuste poantu, ali još mi se uvijek to događa. Anubisova priča je za pet - i duhovita za publiku koja ne razumije i poučna za one koji misle. Drago mi je da sam na ovom forumu! Vjerujem da ovdje pričica neće biti krivo shvaćena.
Istinite nagrade su uvijek u razmjeru
s radom i žrtvama."
-Nikola Tesla-
mislim, što se slika tiče ...lkebiga majo sam popho... :)
Odgovor 05 April 2010 - 11:40
skaska je o nama generalno , a ko je shvatio kao vredjanje verskih osecanja ...... ili nema mozga ili toliko ne voli anubisa - da nije ni bitno sta ovaj napise u svom postu ....
dobro smo mi svi i zivi , sta smo sve u stanju sami sebi da radimo ........
Odgovor 05 April 2010 - 11:55
Zen Mod, za 05 April 2010 - 11:00, kaže:
sta je starije :
Zen Mod, za 05 April 2010 - 11:40, kaže:
skaska je o nama generalno , a ko je shvatio kao vredjanje verskih osecanja ...... ili nema mozga ili toliko ne voli anubisa - da nije ni bitno sta ovaj napise u svom postu ....
dobro smo mi svi i zivi , sta smo sve u stanju sami sebi da radimo ........
Kada smo, već, na toj temi: http://www.hifi-foru...=272914#p272833 (citat: Ipak, okreni-obrni, mislim da je samogradnja pre ili kasnije jedino resenje za RIAA gde covek moze da spasi usi i novcanik u isto vreme.)
Odgovor 05 April 2010 - 12:01
nemam komentar - tema je i presiroka i preuska
Odgovor 05 April 2010 - 13:13
Šteta što nema dostojnog nasljednika, ali razumijem da je i ovako dosta dugo trajao s obzirom na sve okolnosti i s obzirom da je teško održati na okupu takav studio toliko vremena(viva ludež).
s radom i žrtvama."
-Nikola Tesla-
Odgovor 05 April 2010 - 13:47
Odgovor 05 April 2010 - 14:02
zerowaf, za 05 April 2010 - 13:47, kaže:
Ma kakvi krivo shvaćena. Smija sam se ka lud i sinoć dok sam čita
Najjači mi dio ovaj...
Citat
Tako je ovima što vrte ploče
A ubode ga i Anubis ponekad
I još jedna stvar... Ovo je jedini forum gde stvarno možeš samo da čestitaš Uskrs i da se pri tom ne pojavi nekoliko budaletina koje kažu da je to glupo
Odgovor 05 April 2010 - 14:16
Odgovor 05 April 2010 - 14:18
Odgovor 05 April 2010 - 14:40
Odgovor 05 April 2010 - 14:47
Odgovor 05 April 2010 - 14:54
sir Oliver, za 05 April 2010 - 14:18, kaže:
Vjerojatno ima ljudi koji ne dijele mišljenje i to je takodjer njihovo pravo. Kao što sam već jednom napisao u drugoj temi: "Svatko ima pravo da voli i da bude voljen u svatko ima pravo da se kreće i da bude kreten!".
Ljudi koji se načelno ne slažu sa pretežitom atmosferom na ovom forumu neće pokušavati mijenjati stvari dok god se bude glasno i jasno njegovala tolerancija i pravo na različitost, nego će potražiti društvo u kojem se neće osjećati izolirani. Zbog istog razloga se na ovom forumu okupilo baš ovo društvo, a ne neko drugo. Veliku zaslugu za to priznajem našem Zenu (i ne samo njemu!) koji uspijeva svojim nenametljivim, ali čvrstim i korektnim pristupom prema svakom od nas održati zdravu i toplu klimu na forumu.
Ovo nisu riječi poltrona jer nemam nikakvu korist u vidu kraćeg radnog tjedna ili stimulacije na plaći.
s radom i žrtvama."
-Nikola Tesla-
Odgovor 05 April 2010 - 15:09
Odgovor 05 April 2010 - 15:13
Odgovor 05 April 2010 - 15:27
Odgovor 05 April 2010 - 15:40
Odgovor 05 April 2010 - 15:42
Odgovor 05 April 2010 - 15:53
Odgovor 07 April 2010 - 23:04
malo se protreslo zbunje i granje, popadale kruske i jabuke ...... al' mi se cini da su sve pomalo pocele da trule .
sve u svemu - padosmo ga na ispitu tolerancije ;
i oni sto su striktno za pravorupne i on sto tolerisu krivorupne , pokazase nedovoljno sluha za one druge , pa se pretvorilo u ..... ne znam u sta se pretvorilo .
cast izuzecima ..... a od izuzetaka se valjda jedino zero nije poceo baviti pezorativnim ocenama foruma i propalim nadama .
ovaj forum je onakav kakvim ga vi cinite - u globalu ; da sam hteo ogledalo sebe samoga ,pisao bih blog .
mozete se sladiti ili jediti na ovoj adresi http://www.diyaudio....iew__getnewpost , ali naravno da tamo ne mozete postovati .
od danas kaznjavamo svaki anti gay fazon , ali kaznjavamo i svaki pro gay fazon ;
gledajte da vicevi sa ciganima nemaju za temu higijenska pitanja , incestuozne i ostale radnje - sto ce reci - u vicu ako zamenite subjekta Mujom ili Leskovcaninom ili Lalom - poenta mora ostati netaknuta .
da se ne bih vracao - a necu jer mi nije stalo da ikome budem mama ili tata , ovaj put nece biti upotrebljeni sedmodnevni ban vaucheri ,ali ce biti upotrebljeni u slucaju krsenja novonastalih pomenutih pravila o gay-straight-rom tematici
ninja san i crni san - resavajte svoje licne probleme u licnoj prepisci - ima mesta na serveru .......
kao i uvek , vas ponizni ZMlander
Slične Teme
| Tema | Forum | Započeto od | Statistika | Info | |
|---|---|---|---|---|---|
DIY Tannoy Westminster Royal
|
Project gallery/WIKI | FFL |
|
|
2 Korisnik (a) čita ovu temu
0 članova, 2 gostiju, 0 anonimnih korisnika

Pristupi
Registruj se