833 odgovor(a) na ovu temu
Odgovor 31 May 2010 - 18:26
ma naravno da je bolje - od toga nastaje Alan Ford !
Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
Odgovor 13 June 2010 - 00:51
Evo preselio sam se ovde da tema ostane kakva jeste http://www.diyaudio...._300#entry40799 .
Svi mi svrljamo po netu trazeci razne informacije. U oblastima o kojima nista ne znamo ili malo znamo svaka informacija je dobro dosla. Ako je ta informacija pogresna mozda necemo primetiti gresku ili cemo utrositi gomilu vremena da pronadjemo sta je istina uporedjujuci sa drugim sajtovima. diyaudio.rs je jedna jako lepa baza projekata za svakog ljubitelja samogradnje. sem sto je pokazan entuzijazam clanova pri samogradnji ima clanova koji informacije mogu da pokriju naucno i to zaokruzuje kompletnost odredjene teme. Skladiste stranica sa fotografijama kako je neko nesto uradio nisu nikakve informacije za nekog ko bi hteo da se usudi da nesto radi. Zen stalno insistira na semi. Zasto? Da bi se znalo o cemu se prica. Na velikom diyaudio mi se desi da pratim nesto stranicama i da ne ustanovim o cemu pricaju. u tom smeru su isle moje misli kad ste me kritikovali da razmislim pre no sto napisem u vezi srafova. Evo razmislio sam i mislim da je ovo ispravan nacin razmisljanja.
Svi mi svrljamo po netu trazeci razne informacije. U oblastima o kojima nista ne znamo ili malo znamo svaka informacija je dobro dosla. Ako je ta informacija pogresna mozda necemo primetiti gresku ili cemo utrositi gomilu vremena da pronadjemo sta je istina uporedjujuci sa drugim sajtovima. diyaudio.rs je jedna jako lepa baza projekata za svakog ljubitelja samogradnje. sem sto je pokazan entuzijazam clanova pri samogradnji ima clanova koji informacije mogu da pokriju naucno i to zaokruzuje kompletnost odredjene teme. Skladiste stranica sa fotografijama kako je neko nesto uradio nisu nikakve informacije za nekog ko bi hteo da se usudi da nesto radi. Zen stalno insistira na semi. Zasto? Da bi se znalo o cemu se prica. Na velikom diyaudio mi se desi da pratim nesto stranicama i da ne ustanovim o cemu pricaju. u tom smeru su isle moje misli kad ste me kritikovali da razmislim pre no sto napisem u vezi srafova. Evo razmislio sam i mislim da je ovo ispravan nacin razmisljanja.
Odgovor 13 June 2010 - 13:56
Impulse, rode, opet se vadis - isle mi misli 'vamo, 'namo...
Nema sta da ti idu misli - ja sam jasno napisao: "takvi srafovi se koriste u PC napajanjima - njima se srafi uticnica. " Dakle samo uticnica, ne ceo PSU....
Kazi: zajeb'o sam se, nisam procit'o post do kraja, brza mi bila ruka od pameti... bilo sta od toga je OK.
Kako mozes toliko truda da ulazes u izmisljanje tih dzigi-bau opravdanja/fantazija... ?
Zasto ti je toliko tesko da priznas da si pogresio - nece niko da te strelja zbog toga?
Nema sta da ti idu misli - ja sam jasno napisao: "takvi srafovi se koriste u PC napajanjima - njima se srafi uticnica. " Dakle samo uticnica, ne ceo PSU....
Kazi: zajeb'o sam se, nisam procit'o post do kraja, brza mi bila ruka od pameti... bilo sta od toga je OK.
Kako mozes toliko truda da ulazes u izmisljanje tih dzigi-bau opravdanja/fantazija... ?
Zasto ti je toliko tesko da priznas da si pogresio - nece niko da te strelja zbog toga?
ILI LAKO, IL' NIKAKO
Odgovor 13 June 2010 - 14:45
Sipi, za 13 June 2010 - 13:56, kaže:
Znam ja bar jednog koji bi to učinio samo da mu se pruži prilika... Gađao bi ga semenkama lubenice dok Impuls ne umre od smeha...
http://www.storyofstuff.org/ think about it...
Odgovor 13 June 2010 - 14:52
Odgovor 13 June 2010 - 16:54
Sipi, za 13 June 2010 - 14:52, kaže:
Od kad tebi pa treba posebna prilika? 
Ah, pa nisam ja u pitanju...
Hint: Impuls veoma često ističe važnost odabira komponenti za konačni kvalitet reprodukcije...
question: Who thinks it's not so...
Odgovor 13 June 2010 - 18:15
Stein, za 13 June 2010 - 16:54, kaže:
Ah, pa nisam ja u pitanju...
Stein, za 13 June 2010 - 16:54, kaže:
Hint: Impuls veoma često ističe važnost odabira komponenti za konačni kvalitet reprodukcije...
Svako zna da kad i u najbudjaviji kineski krs stavis dve licnaste zice i tri butikaska konda to istog trenutka postaje galakticki referentna svirajka koju ne smes da pustas clanovima simfonijskog orkestra jer odma' pocinju da lome instrumente i odlaze da mesaju malter do kraja zivota
ILI LAKO, IL' NIKAKO
Odgovor 15 June 2010 - 06:09
Hm, moze li jedno diskretno pitanje?
Jel' neko od vas bio u prilici da mrči u trafo-stanici?
Zasto pitam?
Well, da ne duljim - nocas sam sanjao da jednu cajku nemam gde da privedem, pa sam morao da obijem obliznju trafo stanicu...
Znam da je perverzno pitanjce, ali ako je neko probao (kontam, ako na ovom forumu nema takvog, tesko da ga negde uopste ima), neka kaze da li se isplati rizik...
Zasto pitam?
Well, da ne duljim - nocas sam sanjao da jednu cajku nemam gde da privedem, pa sam morao da obijem obliznju trafo stanicu...
Znam da je perverzno pitanjce, ali ako je neko probao (kontam, ako na ovom forumu nema takvog, tesko da ga negde uopste ima), neka kaze da li se isplati rizik...
komad 'artije, gume, plastike, keramike, aluminijuma ili kevlara koji se trese dok kroz njega ide struja
Odgovor 15 June 2010 - 07:25
B&B,
nije uopste perverzno, al' lako moz' da bude zadnje....
Doduse, ti si Ellinas pa ti je blisko to jedinstvo Erosa i Tanatosa
nije uopste perverzno, al' lako moz' da bude zadnje....
Doduse, ti si Ellinas pa ti je blisko to jedinstvo Erosa i Tanatosa
ILI LAKO, IL' NIKAKO
Odgovor 15 June 2010 - 07:53
Sipi, za 15 June 2010 - 07:25, kaže:
, al' lako moz' da bude zadnje....
P.S. Miko, nememo nijedan visokonaponski smajli?! Cudim.
komad 'artije, gume, plastike, keramike, aluminijuma ili kevlara koji se trese dok kroz njega ide struja
Odgovor 15 June 2010 - 07:58
krvimozak, za 15 June 2010 - 06:09, kaže:
Hm, moze li jedno diskretno pitanje?
Prvo pročitaj OVO
Inače, sama šema trafo stanice je prosta, tako da bi trebalo lako da se snađeš. Dakle, kada kreneš u pipanje, izbegavaj linije i krugove nacrtane na šemi...
Odgovor 15 June 2010 - 08:53
sine ...... ovo je cisti Tanatos - sa jednim % bolesnog Erosa , u trenutku poletanja u Nebo
Odgovor 15 June 2010 - 09:13
Ma kakva cakja, trafo stanica je lepo mesto gde covek moze u miru nesto da procita...
Odgovor 15 June 2010 - 10:56
Stein, za 15 June 2010 - 07:58, kaže:
Prvo pročitaj OVO
Pa dobro, procitao sam. Ali nigde ne pise da je zabranjeno da se ogrebes "sunshine" u trafo stanici.
Vix, za 15 June 2010 - 09:13, kaže:
Ma kakva cajka, trafo stanica je lepo mesto gde covek moze u miru nesto da procita... 
Negde sam nasao podatak da je ova cuvena slika ustvari foto-montaza.
Odgovor 15 June 2010 - 12:22
krvimozak, za 15 June 2010 - 10:56, kaže:
Negde sam nasao podatak da je ova cuvena slika ustvari foto-montaza.
Da , i jam tako cuo. Ali koga briga, slika je super (a tek za ono vreme!).
A to sto nigde ne pise za "sunshine" verovatno se mnogi toga nisu setili, ali kad se nekome to desi, ubacice u sledecem izdanju...
P.s. To me poseca na pricu o "user manual"-ima za Amere, gde se navode svakave gluposti, tipa "ne koristi fen dok se kupate" itd. Ali, kako to proizvodjaci opravdavaju, moraju napisati i najbanalnije sitnice, posto se uvek nadje neka budala da nastrada (ili tuzi proizvodjaca) zato sto u uputstvu nije pisalo da se "to i to" ne sme...
Kao onaj lik sto je nastadao kad je malo "podgrejao" Lava lampu...
Odgovor 29 July 2010 - 14:50
curl follower .................
Odgovor 09 September 2010 - 23:25
Odgovor 10 September 2010 - 06:08
sir Oliver, za 09 September 2010 - 23:25, kaže:
.
Lepljeni su i neki od vitalnih spojeva u putničkim avionima, samo to većini nije poznato.
Možda je Ferari preselio proizvodnju u PRC.
.
~
"Život je izbor, a ne sudbina, jer običan čovek živi kako mora, a pravi čovek živi kako hoće;
život na koji bedno i bez otpora pristaje je bedno tavorenje, a izabrani život je sloboda.
Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem."
Meša Selimović
"Život je izbor, a ne sudbina, jer običan čovek živi kako mora, a pravi čovek živi kako hoće;
život na koji bedno i bez otpora pristaje je bedno tavorenje, a izabrani život je sloboda.
Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem."
Meša Selimović
Odgovor 22 September 2010 - 17:11
elem
ne mogu a da ne primetim da je Western Digital WD TV ( i iteracije Live i Live Plus) pao na sasvim lep nivo cene
http://www.wdc.com/e...ndex.asp?cat=30
na ebay.de Live je oko 100
Live Plus je bezveze
ne mogu a da ne primetim da je Western Digital WD TV ( i iteracije Live i Live Plus) pao na sasvim lep nivo cene
http://www.wdc.com/e...ndex.asp?cat=30
na ebay.de Live je oko 100
Live Plus je bezveze
Odgovor 22 September 2010 - 21:12
sta - nijedno laprdalo da se zakaci
Slične Teme
| Tema | Forum | Započeto od | Statistika | Info | |
|---|---|---|---|---|---|
Shucin sistem - pola DIY pola fabrika |
Galerija sistema | shuca77 |
|
|
|
zakačeni Android App za Diyaudio.rs |
Obavestenja o radu foruma , predstavljanja | Vix |
|
|