Jump to content

Gosha

Član
 • Content count

  652
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gosha last won the day on March 14

Gosha had the most liked content!

6 Followers

About Gosha

 • Rank
  Radiša
 • Birthday 05/31/65

Contact Methods

 • Skype
  janamiona

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Nis
 • Interesovanja:
  Elektronika, Osciloskopi
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

5759 profile views
 1. 1. ZM 1 ležaj2. Alex - spavam u PN najverovatnije3. skrstic 1 ležaj4. InSides 1 ležaj5. zflazar 1 ležaj6. Shonne 1 ležaj7. Oliver Sir8. 2a3 /sa kolegom Djuricom / 2 lezaja9. Vix 1 ležaj10. Gosha 4 ležaja (dolazi sa porodicom)11. Woland 1 ležaj12. Stradi 13. Krokodil, 1 ležaj (+2???)14. dlalkovic15. Doktor 1 ležaj16. kan042 1 ležaj - ?17. Pchelac 2 ležaja (francuski), dvokrevetna soba18. Dacho + family19. EBE 20. Elvis 21. Pakonja (+1 ili +3) Znaci Pchelac 2 lezaja, tj dvokrevetna soba posto je sa gospodjom.
 2. Samo jos da vam obezbedimo i francusku sobaricu
 3. Odrasli placaju 2000 po sobi (lezaju) za decu se placa 500 din po detetu. Za moj slucaj, dvoje odraslih i dva deteta, apartman kosta 5000 din.
 4. U danasnjem razgovoru sa gospodjom Lelom dosao sam do sledecih informacija o strukturi soba. Objekat raspolaze sa 10 (deset) stambenih jedinica (nisu bas stambene, vise su smestajne) i to: - Dve trokrevetne sobe sa bracnim krevetom plus jedan lezaj - Dve dvokrevetne sobe sa bracnim lezajem - Cetiri apartmana sa po dve sobe gde je u jednoj bracni lezaj a u drugoj dvosed na rasklapanje - Dve cetvorokrevetne sobe od kojih je jedna sa dva bracna lezaja a druga se sastoji iz dve odvojene prostorije gde je u jednoj bracni lezaj a u drugoj dva odvojena kreveta. Hajde izjasnjavajte se o kombinacijama, ko ce skim. Mislim da se podrazumeva da Sir Oliver i Doktor budu u jednoj dvokrevetnoj Jedan apartman je vec rezervisan za mene moju porodicu. Dolazim sa suprugom i dve devojcice. Edit: u sobama nema bade mantila i peskira za bazen, tak, ako neko planira kupanje u bazenu, neka ponese .
 5. Doktore, ne vrdaj nego gramofon pod mishku. Mene nagovaras da ponesem 40Kg tesku napravu a ti: "Dobro raspolozenje,..........trala la la la.... "
 6. Ja mogu da donesem spektralni analizator HP3585A i low distortion generator rucne izrade. Ako ima ozbiljno zainteresovanih za neko merenje, da ponesem a ako ne, necu se kilavim za dzabe jer naprava je teska 40Kg. Naravno, mogu poneti jos svasta nesto od merne opreme, samo ako zelite.
 7. Imas ti neku sliku od te Lele? Da vidimo dal' da je obrcemo? Malo sale nije na odmet, hvala ti na trudu da organizujes sve ovo.
 8. To se ne prica, nego se meri, i to ne bas tesko.
 9. cika-Brkin cvajtakt

  Da si vozio APN4, kao ja, to ti se sigurno ne bi desilo.
 10. Kondenzatori kao staklene diode

  Zalivane su bandere koje su imale dvojnicku kutiju i kod kojih je sinal poziva isao preko zemlje. Nema veze sa audiofilizmom.
 11. Serije koje gledate

  Doktore, kad sam ja bio u tom Montecantiniju pre nekoliko godina, bilo je tu niz glavnu ulicu, uvece, i neceg ( ili, nekih drugih) osim termometra.
 12. Ja vise volim krive kutije, tj. horne....
×