Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Shoba

Član
 • Content count

  373
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

2 Followers

About Shoba

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Banovo Brdo Beograd
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

4435 profile views
 1. Ako je teznja fullrange probaj da nadjes i poslusaj Visaton B200. Topla preporuka.
 2. Valja napomenuti da je od te prve verzije bilo jos cetiri sto nas dovodi do pet verzija od cega MK4 moze da izbaci cetvrtku na 1Mgz pri punoj snazi. Amp je fantastican, ima pet literacija od cega je poslednja sa fetovima u izlazu i moze se pogurati u A klasu, pa kome se sta svidi. Kostruktor tvrdi da nema zvucnih razlika u varijantama.
 3. Nema potrebe za preampovima. Ideja konstruktora jeste da napravi amp kome ne treba predpojacalo kako ne bi unistila zvuk ampa.
 4. Ne znam u cemu je Vas problem. Ocigledno pisete samo da bi nesto napisali... kako ocekujete da cujete orgulje ako zvucnik to ne moze da odsvira? Ako velika membrana moze da svira ispod 50hz Vi cete moci da cujete potpuni spektar tog instrumenta i to je dobro. Stoga ne vidim potrebu za Vasim komentarima sem ako ne razumete sta sam napisao. Ja ne vidim da sam pisao velikim slovima bilo sta osim ono sto se gramaticki podrazumeva.
 5. U ovom hobiju koji nas spaja na ovom forumu ne bi trebali da se vodimo predrasudama, ubedjenjima i verovanjima, vec iskljucivo cinjenicama jer samo tako mozemo dici sve ovo na mnogo visi nivo.
 6. Dzaba vam "velika membrana" ako ne moze da svira ispod 50hz, dzaba "mala membrana" koja svira ispod 50hz a nema veliki xmax. Tako da svi oni koji imaju "velike membrane" a ne zanima ih merenje, gluvi su za na pimer prvih 12 dirki na klaviru tj. A0 dupla pedala A do G♯1/A♭1. Znaci stoji fizika izmedju nabedjivanja i samoubedjanja.
 7. Ako je tako, zasto si postavljao pitanje na prvom mestu? Uradi kako mislis, a ako hoces tapsanje po ramenu obrati se onome koji ti je to rekao.
 8. Sluh se trenira. Kad budete sledeci put pricali o izoblicenjima merenjima i licnim procenama, setite se ovih slika.
 9. I opet po ko zna koji put pravi se nesto za sta se pretpostavlja da svira kako treba samo zato sto kosta mnogo novca. Za moraliste ali i za patriote ima resenja u vidu domacih kostrukcija, koje tuku po svim parametrima kojekakva audiofilska s***a i poznate grejalice. Prvo je BATOMM by Dragoljub Aleksijevic Macola A drugo je Vuletovo CMA4 i CMA5. Fenomenalna pojacala po merenjima i zvuku.
 10. Na pp ako ste zainteresovani.
 11. Nova cena je 200 eur. Popust za ljude sa foruma.
 12. Prodato.