Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Ras

Član
 • Content count

  440
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Ras

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

47790 profile views
 1. Možda ti ovo odgovara: https://www.elementa.rs/proizvod/17027/vijak-za-zvucnik
 2. Cubist Blues je briljantan album! Ben Vaughn je meni baš čudan lik - nailazio sam na žanrovski i kvalitativno baš šarolike albume. Recimo da se povremeno vraćam albumu Designs in Music, ne zbog neke njegove spektakularne vrednosti, već zbog toga što je solidan instrumentalni lounge album, izrađen oko surf, exotice i sličnih podžanrova. Oko Leucocyte se ne slažem i ne bih ga preporiučio kao reprezentativan u diskografiji EST. To je čudan album, sa dosta elektronskih pasaža, buke, mračan, verovatno i obojen senkom smrti E.S, moguće i nedovršen. Kako se na Viaticumu i Tuesday Wonderlandu ne događaju bitni kreativni pomaci, uz obavezni Live in Hamburg, kao verovatni diaskografski vrh karijere, treba obavezno preslušati sve pre Viaticuma. Gledao sam ih na Kolarcu svojevremeno i to je bio jedan od najboljih koncerata koje sam ikada gledao.
 3. Ima li još neko problema da otvori link?
 4. Nismo se izgleda razumeli: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=04&dd=11&nav_category=12&nav_id=1249341
 5. I Nada Macura preporučuje svakodnevne šetnje. Valja se!
 6. Grize te savest?
 7. Ako ti je potreban bilo kakav savet, razmena iskustava, itd... možeš da se obratiš Scorpio(DDMF)! sa susednog domaćeg foruma. Već neko vreme rabi te Sonyjeve mašine.
 8. Kraljević Marko je drumove preoravao ralom koje su pokretali volovi. Mogao je preko leđa da prebaci i motornu testeru, a na ramenu da nosi papagaja, ali za oranje drumova mu ni testera, ni papagaj nisu bili potrebni. Međutim, ako je on tako više voleo, ko sam ja da mu branim...
 9. Nije pitanje navike, već pitanje svrhe. Play, stop, next, copy, paste isto je na svakom OS. Ono što nije isto je da je Daphile (npr.) specijalizovan fajl server i plejer, Win + Foobar isto to plus milijardu drugih stvari koje ti nisu potrebne da bi reprodukovao muziku (Win u čitavoj računici nešto i košta). Takođe, postoje i na tržištu već zapakovani uređaji (kod nas Marantz, Yamaha, ...) koji pružaju svu potrebnu funkcionalnost koja se ovde traži. Jedina "prednost" u ovoj temi iznete metode kloniranja je što PC zadržava univerzalnu upotrebljivost, ali to onda narušava izvorni koncept.
 10. Npr. Daphile je besplatan operativni sistem vrlo skromnih zahteva koji instaliraš na x86 hardversku platformu, kojoj nije potreban monitor. Potreban je pristup mreži. Operativnim sistemom upravljaš kroz Operu, IE, Chrome, šta god koristiš, sa drugog uređaja (laptop/smart telefon/tablet) koji se nalazi na istoj mreži. Edit: Beli sažetiji i brži.
 11. Koja je razlika između ovoga što predlažeš i računara namenjenog za reprodukciju muzike koji pokreće specijalizovan operativni sistem kojim se upravlja iz pregledača bežičnog uređaja (laptop/ smart telefon/ tablet)?
 12. Tak sada vidim da se tema bavi prevarama samo jednog nemačkog proizvođača Znamo da su i drugi varali!
 13. Ah, ah! Čitanje uz slušanje, naravno. Evo kod mene se dernja Van M - Into The Mystic (sa Moondance).