Jump to content

zeljkor

Član
 • Content count

  1035
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

zeljkor last won the day on April 26 2016

zeljkor had the most liked content!

6 Followers

About zeljkor

Contact Methods

 • ICQ
  0
 • Skype
  zeljradj

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd, Rakovica
 • Zemlja:
  Serbia
 1. AC Filter Lampizator Silk 230

  Ja cu samo da dodam da je uzemljenje kljucno! Npr. kod mene u zgradi postoji ozbiljan problem sa uzemljenjem i onda se desi da zbog struje curenja kroz kondezatore koji idu ka uzemljenju nastane kapacitivni razdelnik i pojavi se razlika potencijala u odnosu na zemlju. Tako moze da se desi da se slucajno uhvatis za radijator i npr kuciste uredjaja, kao sto sam imao priliku da iskusim, i umesto u narodnom igras u strujnom kolu
 2. HI -FI Show Holiday Inn

  Imao sam prilike da slusam veci model boenicke kutija. Iskreno super je to ali nije za mene. Imao bi te kutije ako bi mi proizvodjac platio da ih uzmem. Ipak cu ja da slusam razglas jos neko vreme
 3. HI -FI Show Holiday Inn

  Sa mojim 4345 i polozaju kada su stajali do prozora bas je bio odlican , kada sam prebacio pod 90 stepeni, zena naredila :), bas je peglao samo tako. Dosta zavisi od prostorije. To moze da drasticno utice na zvuk, sto je i poznata cinjenica.
 4. HI -FI Show Holiday Inn

  Moja zamerka novom konceptu JBL-a je izbacivanje srednjetonca. 800Hz mi je previse za 15" bas a prenisko za D2. Ali ko sam ja da sudim. Postoji mala sansa da cu eksperimentisati sa 2251J midbasom u kombinaciji pa cemo videti rezultate.
 5. HI -FI Show Holiday Inn

  Za moj ukus za ovaj sistem treba ili kao na M2 peglanje DSP-om. U prilogu je odziv. Generalno kada sve pogledas nije to bas tako lose
 6. HI -FI Show Holiday Inn

  Veruj mi da bi mnogi isto rekli i za 4355, da ima razglasni karakter JBL Studio monitori koji su sa visokoefikasnim jedinicama imaju taj prizvuk. Neko voli neko ne. Znam da vec duze pricam ali gledacu da to sto pre sastavim. Jurim i par 2269 ali me satire prevoz koji je 613$ za par sto je van zdravog razuma.
 7. HI -FI Show Holiday Inn

  JBL 4367 nedostaje sub sa 2269 jedinicom. To je JBL izbacio za M2 ali za 4367 nije, sumnjam i da hoce.
 8. HI -FI Show Holiday Inn

  Meni lici na JBL S3900 kutije.
 9. HI -FI Show Holiday Inn

  Nisam te ispravio , ovo je vise bilo kao dodatak
 10. HI -FI Show Holiday Inn

  I tu postoje suptilne razlike. Bas na M2 je 2216Nd dok je na 4367 2216Nd-1. Na -1 je mekse vesanje i stavljen je aquaplas.
 11. HI -FI Show Holiday Inn

  M2 je aktivan sistem, 4367 pasivan i horna je totalno drugacija. U tom smislu jeste kucna varijanta. Steta sto nisam u mogucnosti da stignem da odem, voleo bi da cujem 4367.
 12. Novopridosle skalamerije

  220 je ukupna vrednost koliko je mene izaslo, ali je bila neka polukompenzacija u odnosu 50:50 tako da je bilo prihvatljivo.
 13. Novopridosle skalamerije

  Curve tracer za PC. Primer sa zener diodom.
 14. Novopridosle skalamerije

  Audio Precision System-One. Jedino mi zao sto nije dual domain ali sta da se radi. FFT cu raditi na osciloskopu.
×