Jump to content

zek

Član
 • Content count

  361
 • Joined

 • Last visited

About zek

 • Rank
  Početnik

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  n.bgd
 • Zemlja:
  Serbia
 1. Lepota dizajna

  Jel' ovo ide u kompletu i ako kupiš dva zvučnika dobiješ jednu crnu i jednu bledoliku.
 2. Lepota dizajna

  A to što zvučnici drmaju celu policu i cevke i gram, to nikom ništa (za onoga ko za ovu skalameriju odvoji 20 000 nečega, to i nije važno).
 3. Sa Aimpom je problem što na izlazu ima fiksno ono što je namešteno u opciji playback, a ne da se automatski prebaci na format kakav je fajl koji svira. Kakav je po tom pitanju MusicBee, mislim pre svega na hi-res i DSD fajlove.
 4. Jel' kao redbook ili kako plejer može da pusti?
 5. Dilema sa FM tunerima?

  Evo nešto ne mnogo staro, izgleda pristojno očuvano https://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/Audio/Kucni-uredjaji/Sony-ST-SE370-digitalni-radio-tjuner-/60045325 P.S. Nemam nikave veze sa prodavcem, samo imam malo poverenja u Sony.
 6. Može i ovako kompletno rešenje sa malim pojačalom. http://www.dx.com/p/suptronics-x5000k-diy-kits-for-raspberry-pi-model-3-model-b-2b-b-458645#.WdNL6IU2ZW5 Treba samo dodati RPi i HDD i prikačiš na zvuje i radi. Ima i isto samo bez pojačala a sa malo boljim DAC-om. Jedino što ne pušta DSD već samo 24/192 format.(koliko sam skontao RPi-jev I2S ne moža više od 24/192)
 7. Dilema sa FM tunerima?

  Pogledaj i neki Grundig tjuner, oni su osetljivi i rade što kažu na parče žice a i dobro zvuče (imao sam njihov risiver R-1000).
 8. Philips CD721 zanimacija

  Da li se ti čipovi napajaju sa + i - naponom (nožica 4 = V- i nožica 8 = V+)? Zar onda ne bi trebalo na obe da se stavi bajpas? Ili je to zajednički bajpas za oba čipa?
 9. Eksperimentalni kabineti

  E baš volim ovakve audiofilske snimke u jednom uskom srednjotonskom opsegu, kao demonstraciju sposobnosti zvučnika.
 10. RCA LC1 kabineti

  Biće onda vintage.
 11. ..i da li radi lemilica...
 12. Mož' da bidne, jer u DAC-u nema tape.
 13. premotavanje zvucnika

  http://www.serviszvucnika.rs/Kontakt.html
 14. Few my DIY projects

  Prvonastali bookshelfi su se turali na police (bookshelf), a onda se neko dosetio da može dobro da se zaradi i izmislio da moraju na stalke.
×