Jump to content

Beli

Član
 • Content count

  1437
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Beli last won the day on May 26

Beli had the most liked content!

3 Followers

About Beli

 • Rank
  Radiša

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Bačka Palanka
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

12659 profile views
 1. Get everything down on pen and paper

  Kad ogrezneš u istini
 2. Nedelja popodne ...

  Da, zato su se od Vuka(Karadžića), Dositeja, Tesle, Pupina, Maglića ... ma da ne nabrajam, mnogo ih je ... ostvarili na tom ''dešperatnom'' zapadu ... kuj im kriv, kad nisu 'teli da ostanu i čuvaju ovce i koze ili izginu ratujući za raznorazne ''kraljeve''.
 3. Nedelja popodne ...

  A ovde pak glasaju za AV, il' se uzdaju u ''kralja''(koji uzgred nije udostojio ''svoje podanike'' čak ni toliko da nauči pristojno govoriti maternji jezik), pa sve dane proživljavaju ko' da su se ubili od alkohola i opojnih droga, valjajući se ''popišani'' i ''izbljuvani'' od gore navedenih, skupljajući otpatke od tog trulog zapada i kopajući po kontejnerima da nađu nešto da prehrane sebe i decu ... jer za te droge i alkohol, kojim se ovi truli (severo)zapadnjaci ubijaju, nemaju para. Kad već budite dosledni i idite do kraja.
 4. Get everything down on pen and paper

  Saga o doktorskoj disertaciji kandidata Siniše Malog se nastavlja : Ekspert na nivou studenta (O Robertu Veraldiju, koji će biti u komisiji za doktorat Siniše Malog)
 5. Nedelja popodne ...

  Nemam pojma, nijesam otale. Ako imaju onu starinsku ''vurunu'' na drva, onda najverovatnije i peku ''lebac'' od kiselog testa.
 6. Nedelja popodne ...

  Ne samo babe, svaka pekara je nekad tako radila, a one ''poštene'' i dan-danas tako rade. Po tome se pekarske radnje i razlikuju, neke imaju kiselo testo koje gaje i više od sto godina.
 7. Get everything down on pen and paper

  http://www.blic.rs/vesti/politika/gost-blica-akademik-ljubomir-simovic-a-sta-bismo-s-kosovom-i-da-nam-ga-vrate/06g3x21
 8. Koji cassette deck?

  Revox, Nakamichi, and Tandberg - the Pros and Cons.pdf Nakamichi CR-5A Cassette Deck Review.pdf
 9. Zanimljive i smešne slike

  Medvedeva sa sve bratijom pride
 10. Trenutno na gramofonu ...

  Ovo baš friško izdanje, baš me zanima kakva je u odnosu ''Fire Walk With Me'', moju omiljenu. Naš'o je kod ''braće'' pa ... će da vidimo valja li. Jes' da to nije (ni blizu)LP, al' dok se ne nabavi(tj napravi) neka vrtilica, poslužiće.
 11. Get everything down on pen and paper

  Ne znam kako kod vas na jug, al' se kod nas u Vojvodini posledice revolucije još poprilično osećaju ... pa čak su se u međuvremenu i uvećale(da ne kažem namnožile)
 12. Zanimljive i smešne slike

  ... 'vako nešto?
 13. 6V6 Salas Preamp by Alex

  Ohoho, krenulo se sa a ja već pomislio da će lampe da završe u turšiji. A što se ostalog tiče, glavna prednost samogradnje je da stvari možeš raditi postupno, u skladu sa znanjem, zalihama i finansijama kojima raspolažeš u datom trenutku. Imaš i ALPS i PGA pa poveži ih i vidi šta ti je bolje ... a od njih ti je opet bolji neki ''ladder type stepped attenuator'' i TVC. Isto tako ti je i sa napajanjem, napravi SSHV2 kad si već nabavio delove, a posle ako hoćeš možeš i nešto bolje ... a možeš probati i neki CRC, CLC ili njihove kombinacije u zavisnosti od raspoloživih delova, tako ćeš najbolje videti prednosti i mane jednih u odnosu na druge. Sve ti je to jedna igra kojoj nema kraja, jer kako ti vremenom rastu znanje i mogućnosti, tako će ti rasti i potrebe. @skrstic A te 5Ц3С su prave lepotice, još su lepše uživo nego na slikama.
×