Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Beli

Član
 • Content count

  1380
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

3 Followers

About Beli

 • Rank
  Radiša

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Bačka Palanka
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

12373 profile views
 1. Nisu baš u pitanju osamdesete, ali možda bude od koristi : http://www.hi-fiworld.co.uk/index.php/olde-worlde/295-old-buying-guide.html
 2. pogledaj nadrugojtemipomentoj, mesta pozadi su zauzeta ... za prasad
 3. Utovar ... i polazak!
 4. nisam znao da imaš dozvolu za minibus ... mada put je dugačak, možda bi bus više odovarao ... msm, za sve što si pobrojao da voziš, u furgon to ne bi stalo garant
 5. da budem balans kamenu ... sa nama dvojicom(msm, kamen i ja) na zadnjem sedištu, ne bi ti ni trebale nikakve gume pozadi ... čak i da voziš samo na felnama, imao bi više no dovoljno gripa
 6. @ZZZMala ispravka: neće baš svi koji imaju nameru da prave pretpojačalo sa 6V6 u triodnom spoju, raditi copy-paste metodologijom uzaludnih pokušaja. Brka sigurno neće, a meni je na onih 300+ strana na diyaudio.com forumu, jedina relevantna činjenica da je 6V6 jedna lepo zvučeća lampa sa kojom će biti zanimljivo poigrati se. Sa svime ostalim se apsolutno slažem. Uzgred ne čudi me, mada mi je pomalo degutantna, tolika averzija i otvoreno ispoljavanje netrpeljivosti prema nekom ko se zalaže za podizanje nivoa tehničke svesti i kulture kod onih koji se bave ovim hobijem, jer nije ni ovaj forum pusto ostrvo, niti se nalazi pod staklenim zvonom i samo je slika i prilika sredine u kojoj se nalazimo. Čak i nije toliko ni strašno koliko se moglo očekivati, s obzirom da živimo u državi u kojoj je npr. jedna Maja Gojković predsednica Upravnog odbora Agencije za zaštitu od jonizujućih zračenja i nuklearnu sigurnost. Ipak je to mnogo gore od forumskih kvazistručnjaka koji misle da su uhvatili boga za 00 time što su sklopili nekoliko kineskih igračkica sa ebay-a.
 7. Kako iskopati gradonačelnika
 8. Takođe, ako se pažljivo pročita navedeni post, da se primetiti da u njemu ima više smajlija, što svakom dobronamenom čitaocu ukazuje na to da je u pitanju samo jedna bezazlena šala ... napisana tek da se nađe kao pandan raznoraznim prozivkama, prebrojavanjima strana, ironičnim opaskama i ''usijanim glavama''.
 9. Možda ljudi čekaju transformatore koji si im obećao, još tamo negde na prvim stranama. Izvini za ovo, nije ništa zlonamerno ...samo eto, namestilo se, pa nisam mog'o da odolim.
 10. Da si pročitao neku knjigu iz ove tematike, ne bi ni postavljao ovakvo pitanje. Naravno da nisi ti ništa izmislio, za to ipak treba malo više znanja od copy-paste pristupa, ti samo širiš (dez)informacije koje neselektivno skupljaš po Internetu i tako zbunjuješ druge. Nije problem kada se nešto ne zna, jer se lako to nauči ako postoji volja. Pproblem nastaje onda kad neko nije svestan svog neznanja, pa ide naokolo i ''podučavajući'' druge širi to neznanje, ''uvaljujući'' ga onima koji su svesni da ne znaju ništa, a imaju želju da nauče nešto.
 11. A da ti ipak uzmeš malo knjigu u šake i pređeš osnove, da više ne zbunjuješ ljude pišući ovakve besmislice.
 12. Upravo tako, ne kaže se bez veze da riba smrdi od glave. Najlakše je zaključiti kakav je neko vođa, direktor ili bilo kakav drugi vunkcioner ili nadređeni, po tome kakve saradnike bira i okuplja oko sebe.