Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Woland

Član
 • Content count

  3481
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  69

About Woland

 • Rank
  Matori Hipster
 • Birthday 07/15/63

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Vrbas - Novi Sad
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

15963 profile views
 1. da li bi činjenice u članku na koji si reagovao bile drugačije, da se novinar ne zove Sabahudin aka Dinko? ne, eno ga i Teofil Pančić napisao manje-više isto o Mirku Buloviću aka Vladika Irinej Bački, ali ni Teofil nije baš košer Srbin, pa su i njegovi tekstovi stoga upitni? ono što ipak nije upitno je da su Sabahudinovi navodi potpuno tačni - to zna ceo Novi Sad, i tu činjenicu ne može da promeni nikakvo prebrojavanje krvnih zrnaca, koje je omiljena disciplina u Tabloidu Milovana Brkića.. pitanje je vremena kada će dežurni Srbi da preispitaju ličnost i delo Meše Selimovića..
 2. @ninja kapiram šta se podrazumeva pod lampaškim šmekom, ali retki su danas lampaši koji mogu da dosegnu M2.. naravno da verujem da postoje, ali - retki su mislim da jfeti, mosfeti sa interstejdž trafojima daju muzikalnost koja liči onoj lampaškoj, ali sve ostalo je bez ikakvih kompromisa i trpljenja zarad šmeka, sasvim na svom mestu.. ja ovo iz svoje perspektive, a bez ikakvih zlomisli..
 3. stojalo to napisano barem pola sata pre entera, omeli me poslovi.. a M.. pa tamo u Mtemi
 4. eee, kad bi ti znao kako M2 dobro svira, ispraznio bi gepek i odma krenuo put majke srbije (msm vojvodine.. msm bačke.. koterova), pregovarao malo o uslovima preuzimanja, msm o obeštećenju zbog psihičkih bolova kojima bih bio izložen, kada mi oduzmeš svoje pojačalo i ostaviš me na cedilu sa moja dva (i još jednim u naznaci) al ovako: slušao M2 sat vremena sa Nagrama i veoma mi se svideo.. osnovna odlika - muzikalno.. ima i sve drugo, ali muzikalnost mu je najizraženija.. vidljivo je (msm čuje se) da su BJ2, BM2 i BF7 iz iste kuhinje - dele osobine karaktera, ali svako ima svoje specifičnosti.. nači - nije mrtva trka međ njima, onako je - polumrtva u mom sistemu vrednosti poredak je: BJ2, BM2, BF7 sat vremena je malo, BM2 je na poziciji i slušaću ga još i pisati..
 5. vako: Slegle slušao skoro 4 sata na F7 - DAC i Phono na ravne časti.. F7 je dobio motorranove, razliku nisam ustanovio, Slagle bio nepoznanica.. prvi sat sam proveo u oduševljenju, i ostala tri isto uz kritičko preispitivanje razloga oduševljenja: jel ono plod zadovoljstva sobom, glede sočinjenija svirajuće tračkalice, ili je ono na realnim osnovama.. verdikt je da je oduševljenje realno - upoređivao sa Nagra PLL, zvuk slegla je: muzikalniji, autentičniji, autoritativniji, prirodniji i ni malo naporan.. i sve to je izviralo iz onog kupusišta, ožičeno predugim žicama zalemljenim.. paa.. zalemljenim po sećanju - Slegli su u rangu Gwozden kasetofona a ispod mog Gwozden Pumpkina.. bojazan koju sam imao - kako će se čuti pojačanje od 11 + 3 koraka i da li će biti dovoljno gaina, je raspršeno.. istina je da je kontrola pojačanja zametna (4 selektora, za sad bez kapica), ali audiofili su mazohisti
 6. axa - say cheese
 7. ma to je samo faza dok ne izrastu novi dredovi, probudićeš se kao Trotter Beli
 8. ti si još i rastaman, čovek koji u frižideru drži štucne FC Reading.. onkl.. štaš više
 9. neka, ja sam konzervativan, matori hipster
 10. kod mene je obratno - čuvam guzu
 11. ma i koji će ti to, da menadžerisanje valja ja ne bih lemio
 12. jbt, baš je kul kad nešto sklopiš (pa i usput spališ ponešto pa zoveš u pomoć ), a to na kraju radi sine..
 13. odlično ti svira ovo pojačalo ninja.. treba li ti?
 14. i posle dva sata - to
 15. mojne mi je neko diro Nagru, oma puštam Groznog baferovani Slagli su bolje uzemljeni od kasetofona [emoji14] i trafo im je van kutije svira ovo čudo nešto više od sat vremena, zamisli ima isti nivo signala i na phonu veoma muzikalno jbt..