Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

prophet

Član
 • Content count

  2414
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

4 Followers

About prophet

 • Rank
  OBK
 • Birthday 01/01/70

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Mediterran
 • Zemlja:
  .

Recent Profile Visitors

8038 profile views
 1. Sta, vec gotovo? Covek ne moze ni da prilegne posle rucka.[emoji1]
 2. Ako se secas pominjali smo jedan primerak kod nas pre par godina, nesto preko 1000-ke bio.
 3. To bi kosovari kupovali ko alvu.
 4. To je horna za mid i eventualno gornji bas da se uklopi sa visokim a za bas boze pomozi. Hoce ta velicina panela u sadejstvu sa prostorijom odn zadnjim zidom da pomogne u basu, ali ne toliko koliko koliko je potrebno za Tanoy. Osim ako ne mislis da elektricno atenuiras ono sto si prethodno mehanicki pojacao.
 5. Like za biblioteku.
 6. Super je ispalo. Farbaj kutije u gestapo sivu i dodaj ponegde crvenu.
 7. Ti bre ko Maksimilijan[emoji1]
 8. Sve se moze kad se hoce.
 9. Ja sam shvatio da je iskljucivao jednu po jednu komponentu iz lanca.
 10. Sto se horni tice najlakse ces odrediti koliko i koji opseg pojacava tako sto ces je staviti na usta kao trubu i sistati kroz nju. Najbolje zamoli nekog od ukucana a ti slusaj. Horne inace upijaju i reemituju zvuke iz prostorije. Zatim svaki materijal rezonuje...Bez merenja neces moci da odredis sta se dogadja sa impedantnim pikom a ovde je moguce da se nesto superponira.
 11. Rekoh vec nadji neki krsten pojacavac. Pravio sam zvucnike sa hornom na visokotoncu i ni sa jednim pojacavacem nije bilo tih problema a bilo ih je puno: Sony, Forte Audio, Leak TL12+, zzz-ovi gain clone, manicp-ov amp, Ei Torero... mada u pocetku je bilo suma ali sam kasnije ustanovio da mase u preampu nisu dobro izvedene. Dosao moj matori u goste, uzeo instrument i sredio uz kafu. Mozda pomogne.
 12. Dopada mi se muha na zidu[emoji1]
 13. Ok, nije problem. Kakav je zvuk u odnosu na dasku? Pretpostavljam da slusas bez ekvilizacije.
 14. Znaci sum se cuje u "praznom hodu" i kada nema muzike?