Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

InSides

Član
 • Content count

  645
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

5 Followers

About InSides

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Македонија
 • Zemlja:
  Macedonia
 1. Да вам не зафали рад на грамофонима... Златно време за DIY-ере. Замислиш нешто, мало CAD-a, мало CNC-а, добијеш нешто.
 2. Пази, није баш да сам спреман да скокнем у израду одмах.
 3. Само ти буди тајанствен.
 4. Опа. Све то иде на DIYAudioStore?
 5. Бре, бре... није да јуниору фали укус.
 6. Ништа страшно. Постоје пилуле за свашта данас.
 7. http://www.akg.com/pro/p/k1000 AKG K-1000 је једна од најтешкијих слушалица за погон, претежно са звучничким појачалама. Ја их возим Firstwatt F1 клоном. Хвала! Послао ПМ! Надам се да је све у реду.
 8. WTF?!?
 9. Kuzma XL има air bearing? Са компресором или без? Нешто овако?
 10. Не знам како је у MKIV, али интересантан онај лежај у MKVI. То што они зову "6 point contact bearing" су у ствари 6 шрафа од PEEK материјала који изигравају чауру.
 11. Инвертоване лежаје смо прве прошли. Идемо даље. Осовина није од тефлона, чаура је. У оба случаја, осовина је челик. Једна од них би имала и спиралу. У ствари, план је минерално уље у лежају са тефлонском чауром. Као што би Зен рекао, измишљамо топлу воду. Али експеримената никад доста.
 12. Дефинитивно. Ако имам више времена ове године, хтео бих експериментирати са (1) различитим типовима лежаја, (2) различитим материјалима код истог лежаја. Као на пример:
 13. Wesseltoft + Shwartz. Бирао двогодишњи наследник - жута му је омиљена боја ове недеље. Адекватно за недељно поподне.