Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

sir Oliver

Član
 • Content count

  8723
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

About sir Oliver

 • Rank
  Edi Sneško

Contact Methods

 • ICQ
  0
 • Skype
  branko777

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  NIŠ
 • Interesovanja:
  I hate my interests.
 • Zemlja:
  Yugoslavia

Recent Profile Visitors

24400 profile views
 1. Manje zlo rešilo da se kandiduje na predsedničkim izborima
 2. Kad si srećan i spretan. Nemo da je neko reko da ima grozan posao. https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aAdwM9E_460sv.mp4
 3. E kad se sad nisam šlogiro. Najnoviji dometi SNSa. Napajanje SPDIF na lampu.
 4. Znate li šta je najgore u letećem cirkusu AV ? Ne to što je prigrabio svu vlast, već što realno nema(mo) alternativu.
 5. U Popovac izašla sedmica na loto. Pitali dobitnika -Šta će radiš s'tolke pare? -Ću platim struju. -A s'ostatak? -Za ostatak će me sačekaju malo.
 6. 1. to pitaj na forumu za savete' tips i triks, negde gde se strucno raspravlja. 2. ne moze. furnir se pravi od debla ne od bloka
 7. Da li bar na ovom vorumu moze bez Snaga promena? Smuci mi se.
 8. Stefanović trafoi meni motao izlazne.
 9. Ameri i dalje lete pod kiriju. Ovaj put u rikšu. Ne potcenjivati zakon velikih brojeva. Po Gausovoj raspodeli primenjenoj na celu populaciju, 10% ljudi su natprosečno inteligentni, 80 posto su mediokriteti ( ništa pežorativno , srednje pametni) i 10% su ispod proseka. U sledećoj iteraciji , primenjenoj na tih 10%, opet je 10% genijalno. Na populaciji od milijardu to znači 100 000 000 pametnih i 10 000 000 genijalaca. Koja zemlja može da parira ovakvom potencijalu ? I čime? Resursima, vojnom silom,... Budućnost pripada Indiji, Kini,... Trenutno su direktori Googla i Microsofta Indusi. ( I još nekoliko vrhunskih tehnoloških kompanija). Mičio Kaku se pohvalio da je trenutno na njegovom univerzitetu 100% doktoranata poreklom van Amerike. A 50% doktora nauka u Americi je poreklom van Amerike. Izgleda da su se Amerikanci opametili. Uveli su H1-B vizu za imigraciju. TZV vizu za genije. Uvoze pamet masovno. Odgovor Kine i Indije je da obavezuju svoje stručnjake da se vrate posle izvesnog vremena. Da odu pametni, specijaliziraju se u nečemu i vrate nazad. Slična situacija je i u Engleskoj. Cena studiranja na elitnim ( a i drugim) univerzitetima je basnoslovna. Tolika visoka da se uloženo u obrazovanje ne može nadoknaditi većim prihodima do penzije. To je skoro zatvorilo univerzitete. Studira ko ne mora. Elita, plemstvo,... Omladina se masovno zapošljava odmah po završetku srednje škole. Kad sam ih pitao "Zar to nije opasno za državu i ekonomiju?" odgovoriše nonšalantno: " Dok je nama Indije i Pakistana ne plašimo se za visokoobrazovani kadar"
 10. Bio popis stanovništva u Vojvodini. Došli popisivači u kuću a tamo 4 generacije . Pitaju oni najstarijeg đeda šta je po nacionalnosti a on odgovari: -Ja sam ti , velju čoče Crnogorac. Njegov sin kaže -I ja sam Crnogorac. Unuk na isto pitanje odgovori: -Ta ja sam Vam znate Crnogorac. Pitaju i paraunuče " Je li mali , jesi li i ti Crnogorac?" -Igenj.
 11. Zaustavite da siđem