Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Zflazar

Član
 • Content count

  2583
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

About Zflazar

 • Rank
  penzioner
 • Birthday 07/15/69

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Zrenjanin
 • Zemlja:
  Serbia
 1. kontaktiraj člana ZZZ, čini mi se da on ima najviše iskustava sa shigarakijem. Ima član @Doktor kod kuće Shigaraki klon koji mislim da je skutijao član @machinori svojevremeno. Mislim da JVC boombox koji je osnova za ovaj projekat nije nenabavljiv, videh ga na internetu za oko 45-50EUR. Što se tiče CD transporta, ja sam pre par godina imao Philips-ov CDM-2 Pro transport sa posebnim modulima za napajanje svake sekcije u njemu. Kada sam izašao iz digitalnih voda prodao sam ga @simplicisius-u. Ne znam da li je on njega završio pošto je kod mene sve ostalo u protobord-fazi. Eto, toliko od mene.
 2. ako budeš imao još prilika, javi da se bolje organizujemo, ni ZR nije bogznakoliko daleko
 3. svaka čast, posebno mi se dojmila pohvala od čoveka koji kod kuće sluša Garrard 301, dakle gramofon koji po konceptu nema dodirnih tačaka sa Igorovim gramofonom!
 4. fala, adapter već imam
 5. ...oddžogirao prošle godine, jedno od najlepših šetališta na Jadranu, šetalište Franc Jozefa...plaža Tomaševac...iza šumarak od crnog bambusa... uživaj dragi prijatelju i za mene!
 6. ...gdje ti je to, malo me podseća na Opatiju ...?
 7. stigli štekeri za Braun PS500 mada mi i dalje žao da kupusam original 5-polni DIN... ..da li neko ima kvalitetan 5-polni žeMski DIN za šasijsku ugradnju?
 8. ...hype, braćo, hype... ...butik komponente usmerene na profit... ...i samo na profit...
 9. jbt, mnogo sam srećan sa novom vrtilicom. Sedim budan kao za doček nove godine, vrtim ploče, ne verujem šta iz njih izlazi... šta bi rekao naš drugar Grau zvuk je sa suprotne strane ulice zvane Forenzika a na prečici prema Muzičkoj Fontani Zabave...da prostite...
 10. uz makovnjaču i štrudlu sa višnjom utopljenom u cabernet sauvignon pušten u rad Braun PS500 maestralno restauriran od strane Toškov Dragana, zrenjaninca-zaljubljenika u vintage gramofone kome se ovim putem neizmerno zahvaljujem Trenutno na njemu Shure M95 sa no-name novom zamenskom iglom iz MG electronica. Zvuk? Zabava za sve pare. Kad bude prošla euforija sa novom spravom, onda će se napraviti kompletnija evaluacija cele novotarije i odluka da li će ostati dva gramofona ili samo jedan u sistemu. U svakom slučaju ovaj je praznik za oči a za uši ćemo izvestiti pučanstvo kad padne adekvatan rolling zvučnica!
 11. http://www.kupujemprodajem.com/EMT-948-47424898-oglas.htm?filter_id=132
 12. namincaš vrednost na "uvo", posle očitaš vrednost koja ti je milozvučna i nju zameniš sa fiksnim otpornikom.