Jump to content

jororaitchev

Član
  • Broj sadržaja

    106
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

  • Broj dana (pobeda)

    6

Poslednji trofej

jororaitchev je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O jororaitchev

  • Rođendan 09/23/1959

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Bulgaria

Skorašnji posetioci profila

2979 posetilaca

jororaitchev's Achievements

Interesuje se

Interesuje se (5/9)

121

Forumska reputacija

  1. Ovako će otprilike izgledati visokotonac, s ovim gabaritima je oko 3,5 litre, ali ja ću smanjiti na 2,0. Izvana veličina ostaje radi vizije, radim samo s debljinom materijala.
  2. Nemam pojma kako se stvari dešavaju, ali sve je to u mojoj glavi/inženjerski glupo, ali to je to gospodo/.
  3. Bas će biti 65 litara, možda 70, bas refleks oko 30Hz. Sphere_Audio.FCStd Sphere_Audio.step
  4. Imam novu ideju za projekt - Sphere, što će biti s ostalima - čekaju, pa neka bude..! Ovo je projekt koji je moj san, novogradnja - 450m2, ali uz ideju akustike, zvučne izolacije / toplinska izolacija je obavezan uvjet /. Trebalo bi izgledati ovako;
  5. Da završim temu Kad sam testirao nove ventilatore na baterije, zaslon je bio plav, ali kad sam UPS uključio u struju, postao je crven s porukom o pogrešci ventilatora. Otpor novih ventilatora je drugačiji i softver to javlja kao sistemsku grešku, vidjet ću mogu li preko svog računala ući u njegov servisni izbornik da popravim grešku, ali ako ne mogu - nema problema, evo što izgledat će;
  6. Moja nova akvizicija; i moj novi uređaj za zaštitu i osiguranje rada elektronike; Razlog za kupnju UPS-a u mom domu su problemi s napajanjem; česti nestanci struje, oko 1/5 do 3 sata, problemi sa stabilnošću napona tijekom grmljavinskog nevremena. Zaustavio sam se kod njemačke tvrtke "Schneider Electric", oni su na bugarskom tržištu prisutni više od 25 godina, uključujući i izgrađene proizvodne pogone. S pokretanjem UPS-a počeli su problemi - užasna buka ventilatora iznad 64 dB. prava vršalica, dosadno, iritantno plavo svjetlo na LSD displeju! Zapravo, mogao bih vratiti UPS, ali stroj ima vrlo dobre karakteristike - čisti invertirani sinusni val, zaštitu od prenapona i padova napona, mogućnost daljinskog upravljanja i 90 minuta autonomnog napajanja s ispravnim pojačalom, prijemnikom i TV-om. Odlučio sam zamijeniti ventilatore, naravno gubim garanciju, ali nisam previše zabrinut zbog toga, bolje je od odvratne buke. Otvorio sam stroj i ustanovio da takvu konstrukciju nisu mogli napraviti njemački inženjeri, dapače, takve elementarne greške u izradi arhitekture matične ploče i njenog hlađenja mogao je napraviti neki mediokritetski um! Nedostatak dovoljno prostora zbog matične ploče naveo je proizvođača da ugradi dvije različite vrste ventilatora, usisni 70x70x15mm i ispušni 80x80x25mm! Buka kod ovog rješenja već je strukturno ugrađena u proizvodnju proizvoda, neprihvatljiva je razlika u količini ulaznog i izlaznog zraka! Naravno, tehničkih podataka o samim ventilatorima nema /čak ni na službenim stranicama u Tajvanu/, njihova instalacija je direktno na kućište sa vijcima, jednom riječju - užas! Na fotografiji vidite /označio sam crvenom bojom/ razlog postavljanja malog i uskog ventilatora, ima dovoljno prostora za postavljanje elemenata na način da se može ugraditi normalan ventilator - idiotska odluka! Na sljedećoj slici; Žuta linija - tvornički ventilatori. Plava linija - setovi za nove obožavatelje. Zelena linija - novi "Low Noise" ventilatori; I jednostavno rješenje - izrezivanje metalne prednje ploče, povlačenje ventilatora u prednjem smjeru i ... imamo par ventilatora u stroju s istim parametrima, 80x80x25 mm s bukom od 24 dB; , ;
  7. Ne govorim ovo, ovo su moji kablovi, za meni su dobri!
  8. Hvala na ocjeni! Oduvijek sam bio u svojim projektima za dizajn faznog izmjenjivača i priključke na zvučnik koji bi bili s donje strane , nije lako implementirati - činjenica!
  9. Moj odgovor, neće vam se svidjeti, kupujem samo najkvalitetnije kablove / kako mi budžet dozvoljava / a o drugim kabelima nemam dojmova. S QED-om je bio veliki hit, više ga ne proizvode, jer mu je cijena puno niža od kvalitete. Ovo je kabel sa smjerom povezivanja!
  10. Jasno vam je da mi srpski nije maternji jezik, kada postavljate pitanje, dobro je biti konkretan, inače dolazi do nejasnoća i zbunjujućih situacija. Bilo bi dobro, pri postavljanju pitanja autoru teme, pregledati njegovu objavu, moguće je da je odgovor negdje, pogotovo u dužim objavama. U svakom slučaju, dobro sam vježbao, hvala! Moji zvučnici nemaju leđa, njihova veza je ova; Zvučnik i baza - 92 kg., naprezao bih se puno manje. #81 Kabeli su; -Wire Supra-EFF-I , QED PerformanceXT25Bi- Wire, Za stražnje zvučnike; High Definition OFC Loudspeaker cable 2x4mm2 nacrtana u metalnom crijevu, zbog stropnog grijanja, vidi se na poziciji, #42 / treća fotografija / u sredini - crna linija. Ovo je grafika filtera, mogu je mijenjati elementima više klase, ali za meme to nije potrebno; Odgovaram na pitanje o učinku kabela.
  11. #112 Zasad samo toliko, večeras - više....
  12. Фотографијата е направена од Георги Раичев Цветков / ски / не од Северна Македонија, ги има најдобрите! Ova tvoja želja me koštala dizanja utega, ukupne težine 440 kg. /220 u jednom smjeru/!
×
×
  • Kreiraj novo...