Jump to content

kovle

Član
  • Broj sadržaja

    12
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kovle's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

0

Forumska reputacija

  1. kovle

    Plafonski zvucnici

    Pa u nisama toaleta ne u samoj kabini, bas da se ne bi svasta culo, voda i tome slicno
  2. kovle

    Plafonski zvucnici

    Toalete sa manjim zvucnicima, da zasto?
  3. kovle

    Plafonski zvucnici

    Moze li neko da mi objasni koja je poenta ovog kompleta, zvucnici 20w a pojacalo maksimum 60w? Jel bi mi to bilo preslabo za na primer 8 ovih zvucnika i dva manja za wcove? Da li bih imao jaci zvuk sa niskoomskim sony pojacalom i qscom ?
  4. kovle

    Plafonski zvucnici

    Zatvaraju plafon u utorak a ja cu saznati u ponedeljak koliko trasa su provukli, pa pisem ovde ako bude trebalo da ima kazem da dodaju, kapiram da je najmanje posla sada ici na 100V, jer koliko vidim treba dosta egzibicija za niskoomsko resenje. Ali drustvo dajte neke predloge za kvalitetnije zvucnike i za 100v i za niskoomsko
  5. kovle

    Plafonski zvucnici

    Dakle govance i jbl control one i onaj rcf komplet? Promenio link
  6. kovle

    Plafonski zvucnici

    Pa da bi se videle dimenzije tako je arhitekta poslao obrisi onda, nakacicu na neki host sajt za par min Evo ga: https://1drv.ms/f/s!AlBNqPwHwznGo39dwCPBvWN9E28j Tu ti je i enterijer pogledaj slike Gore desno je kuhinja na crtezu Rcfovo ono pojacalo je lose ? Kakvi su ovi RCF zvucnici? Sta kazes za ovo sto sam napisao: Jos nisu zavrsili gips, jel treba kabl za svaki zvucnik od pojacala ili koze da se veze redno?
  7. kovle

    Plafonski zvucnici

    Jos nisu zavrsili gips, jel treba kabl za svaki zvucnik od pojacala ili koze da se veze redno? Redno se vezuje i 100V? Ja sam za 100V gledao ovu ponudu https://www.avmarket.rs/proizvodi/profesionalno-ozvucenje/kompleti/komplet-ozvucenja-rcf-am-1064-pojacalo-8x-pl8x-zvucnici.html A vidim da ovi zvucnici mogu i na 100V i na 8oma. Da li bi oni bili dovoljni za prostor plus dva manja za wc? Mnogo se dvoumim sta da im predlozim. Koje zvucnike predlazes ?
  8. kovle

    Plafonski zvucnici

    Rigips je gore, hvala puno
  9. kovle

    Plafonski zvucnici

    Pokusacu danas da saznam sve to, taman do veceras kad budes bio slobodan da vidis za zvucnjake kako ti kazes imam i slike rendera enterijer, mogu da ti ih posaljem ako bi znacilo? Da da, znam za QSC, gde god sam bio u ovim radnjama odmah cim cuju restoran prodaju mi 100V i zvucnike i pojacalo. Nisu bili zainteresovani da mi izadju u susret i predloze niskoomsko resenje iako bih kupio kod njih zvucnike. Nema potrebe za razlicitim sadrzajem, ali bi dobro doslo jedna zona za restoran jedna za toalete ako se ide na niskoomsko posto na 100V podesis tapove i cao.
  10. kovle

    Plafonski zvucnici

    Visina plafona je 3m, na podu je gres keramika, na zidove ja tkodje stavljen gips jer su bili uzasni pa je negde i lepljen kamen a plafoni su takodje spusteni. Ulozio bih pare u kvalitetnije zvucnike sigurno, mozes barem da mi das tvoju preporuku za neke zvucnike ? Ja sam sve nesto racunao da ce ovo sony pojacalo da radi od 9h-23h ili koliko vec sa tolikim brojem zvucnika pa da ce biti dosta optereceno, jos je polovno, korisceno, ne znam sta je sve bilo na njemu ranije. Pa te sada ja laicki pitam qsc ne moze da pripomogne soniju da on to sve izvuce bez problema ? Evo 3 dana cekam da javi koji je presek stavio, rekao je da su kvalitetni, debeli
  11. kovle

    Plafonski zvucnici

    Iz Beograda sele, mada idem za NS sledece nedelje. Zakacio sam osnovu restorana da vidis kolika je razdaljina. Instalater niske struje je provukao vec kablove kroz spusteni plafon, ali nisam dobio info koji presek je u pitanju. Sad si me bacio u totalni rebus. Koje zvucnike da gledam onda. To bi znacilo da mogu da iskoristim samo Sony pojacalo koje imaju, QSC mi ne treba ? Prosvetli me kako pametno spojiti to?
  12. kovle

    Plafonski zvucnici

    Pozdrav svima! Potrebna mi je pomoc oko ozvucenja jednog restorana. Restoran je povrsine 100m2, prijatelj insistira iskljucivo na ugradni plafonskim zvucnicima, ne zeli zidne zbog izgleda enterijera. Zele da ikoriste postojecu opremu a to je QSC GX5 i Sony STR-DE185(niskoomsko pojacalo). S obzirom na to da bi zeleli da i toaleti imaju po jedan zvucnik(a ima ih dva jelte) da li bolje ipak kupiti novo 100V pojacalo i ici na to resenje ili se ipak nekako zadrzati na niskoomskom sistemu pri cemu mislim da je ovo Sony pojacalo slabo za ovu namenu, racunajuci da ce od prilike trebati 8 zvucnika? Da li se nekako QSC u ovom slucaju moze iskoristiti? Sta mi vi preporucujete? Zainteresovani su i za 100V sistem pa bi trebalo da im sastavim i neku ponudu da vide da li im ta investicija finansijski odgovara. Bio sam u par radnji, i stanje je sledece, u AVmarketu preporucuju RCF PL8X u kompletu sa RCF pojacalom, u Mitrosu takodje RCF PL60 zvucnike a za pojacalo ce mi poslati u mailu ponudu, dok u Playeru preporucuju Martin monitor 6100 zvucnike i Martin pojacalo TPA3350. Tek sad vidim da ovo nisu plafonski zvucnici, ocigledno me covek nije razumeo iako sam naglasio sta mi treba. Ostalo je jos da odem do 4audia i Media Music centra u 27.marta. Ako znate za jos neke radnje pisite. Kakva je firma RCF da li su bolji JBL zvucnici? Takodje ovaj Martin Wisman jel neki krs? Uvek sam imao bojazan prema toj marci da je neka kina. Predlagao sam im i JBL control one ali ne odgovaraju jer su zidni, pokusacu jos jednom da ih ubedim ako se ispostavi da su dosta bolji od plafonskih. Unapred zahvalan na pomoci
  • Trenutno na sajtu   1 član, 0 Skrivenih, 10 Gosta (Pogledaj celu listu)

  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    433k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2855
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    Tech101
    Najnoviji član
    Tech101
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...