Jump to content

tubelover

Babovan
  • Broj sadržaja

    186
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

  • Broj dana (pobeda)

    1

Poslednji trofej

tubelover je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

Informacije Profila

  • Pol:
    Žensko
  • Lokacija:
    baušteeela
  • Interesovanja:
    menjanje pojačala (makar i za klonjaru) dok mi ne bude dobar zvuk
  • Zemlja:
    South Africa

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tubelover's Achievements

Interesuje se

Interesuje se (5/9)

30

Forumska reputacija

  1. Miko, ma svakako se Aca nameračio na mene a vladoskop mu sigurno nije niti mušterija niti ima velike koristi od njega, kolko sam upoznat više njih je napustilo forum zbog njega nego što je došlo
  2. vlad0 tobogan je vaš, pokaži šta znaš, šta si sve napravio D I Y, ako ne šeruješ neće niko verovat i pusti priče prostakluk i ostalo, pokaži šta si radio pa još to "ako postoji jelte" i nekome odneseš pa da i drugi čuju kao sav normalan svet bilo bi dobro nadam se da grešim i da imaš šta i pokazati jer znati svega mnogo i na kraju umreti bez sastavljene hife nema smisla tu ni forumska terapija ne pomaže
  3. zene: a srb-dalija, ne-pismen, ne-vaspitan, nivo poljskog itd itd kome god da je to upućeno nije niti lepo niti prijatno ovako javno okarakterisati nekoga, po meni je to već uvreda! Samo sam tražio "zbog svih pametovanja, ponižavanja i uvreda" da se prikažu radovi gospodina vladd-a ali pošto nema sluha nego još više napada trebao bi menjat nik u vlad=nula-prikaza ili vladoskop. Barem nešto konkretno da se vidi jer 1000 slika vredi više od imaginarijuma uostalom i ti to radiš, pa kad te neko zamoli ti poslikaš i obajsniš. Što je nama svima drago. I zato i služi forum zar ne?
  4. e zene brate to nije uvreda to show by your actions and not just your words that you support or believe in something (Definition of “put your money where your mouth is” from the Cambridge Advanced Learner's Dictionary & Thesaurus © Cambridge University Press)
  5. moŽe sve ali prvo ti trebaŠ prikazat svoje - ja sam prvi tražio "Pride, dosao si da pricas iskusne price na DIY forum, pa nam prikazi te svoje starovremske sprave za DIY, komponente, lemilice, secice, otpornike, instrumente, kalaj, daske, lepak , testere...da vidimo sta to tebe vezuje za DIY..." ovo gore Što si napisao ipak viŠe liČi na tebe jer niŠta od mog iskustva do danas nisam ni spominjao tako da listu izgovora batali prema tome glupino izlapela put your money where your mouth is
  6. @vlad0 ali zaista profesore doktore nauka misliš da sam juče krenuo u audio=? da nisam prepravio skretnicu u tanojima pre 20 godina? da nemam upravo onakve interkonekte kakve si ti opisao i o kojima sanjariš da jednom napraviš (poslikaću ih sledeći put kad budem menjao konektore) ja ih imam preko 10 godina da sam tu da bih jeftinije prošao LOL da ne umem pisati (pošto koristim samo mala slova) i da se NE umem izražavati? verovatno govorim i više jezika nego ti a ti si tolko GLUP da od svoje "pameti" ne vidiš dalje, sve si loše skužio no kako i ne bi kad je tvoj život PINK!
  7. ja sam makar NEŠTO od diy ovde na forumu i prikazao za razliku od tebe. drugo zabole me za tvoje debilne komentare i vređanja to ume svako, bilo bi bolje da budeš u skupštini tamo ti je mesto među ostlim pljuvačima/lizačima a ne ove da truješ i lažeš ljude. Pokaži šta si napravio vrlo jednostavno POKAŽI ostalima jer meni ne treba mene svakako ne interesuju tvoji "uradci" a gospođa si jedino ti ovde - verovatno i celog tvog jadnog života. Vidiš svako ume vređati pa čak i ja sa baušteele. Rekao bi da čak i više priliči meni obićnom čoveku da pljuje i liže nego jednom tako finom i obrazovanom i načitanom kao što si ti! ps ima još mnogih drugih zenova u nas (jes da nemaju svoj forum ali na kraju krajeva ni to nije nuklearna fizika imao sam ga i ja jedno vreme samo sa drugom tematikom), ja sam makar slušao ono što je on sklapao i to u više navrata pa znam šta sam čuo.
  8. Krstiću potpuno se slažem sa tobom sa malom razlikom da sam posedovao više pari tan zvučnika takođe i pojačala. nisi razumeo da je moja prethodna poruka (menjaj pojačala i tan) bila šala zaboravih smajli metnit, izvini
  9. kad tako dobro znaš gde koji kabel ide pa koji deo pa koja tehnologija pa šta je a šta nije smeće šta ima nalepnicu i koja je fejk a koja nije itd itd POKAŽI NAM to tvoje pojačalo koje nije 50:50 obmana i gde si koristio proverivo izmerio svejer jelte ti ne spadaš u fenseraj. POKAŽI šta imaš pa da svima bude jasno šta je dobro a šta ne, pomoćeš nam umesto što nam se podsmevaš, ovako ćemo i MI "ostali" moći da premerimo, zamenimo i na kraju i čujemo Ako nemaš šta pokazati bolje se pokrij ušima, ništa ti se nikad neće verovati. Ugledaj se na zena, on napravi nesebično pokaže šta i kako a "mi" možemo i da čujemo to, e sad jel nam se sviđa ili ne to je već druga stvar.
  10. menjaj pojačalo ko sav normalan svet i na kraju moraš tanojima završiti jer to je to
  11. tuga je to svi mi s bauštela smo zato i otišli pa sad kupujemo pojačala motore aute hifu
  12. ja znam jednu priču, priču o pojačalima, kad zvuk ne valja menjaš pojačalo, mnooooogi su to uradili i još uvek rade. izgleda je to ko sa autima, svaki je najbolji dok ne izađe novi model, onda je taj najbolji i to je ta priča o ovčicama "(nema vuka u njoj).. u svaku se uklapaš"
  13. ne smeta mi nele samo sam spoznao cene njegovih pojačavača, nije ništa bolji il jeftiniji od ostalih "brendova" a ono ispod nije MOJ komentar na cijene - to je quote bio ps kolko vidim niko na vormu nema neletov pojačavač, možda je ipak cijena problem?
  14. interesantan je taj nele još interesantnije su maloprodajne cene njegovih pojačala Steta sto im je cena manito umnozena marketingom, i tu jedino moze da pomogne believing, da nisu visestruko preplaceni.
×
×
  • Kreiraj novo...