Jump to content

alleebg

Član
  • Broj sadržaja

    3
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

alleebg's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

0

Forumska reputacija

  1. Vazi,hvala puno na odgovorima ! Jos jedno pitanje,sta cu kad sam laik.. Od ovih pomenutih transformatora,prvi ide na digitalno,a drugi na napajanje analognog filtera? [emoji4]
  2. Hvala,video sam vec ovu sliku/projekat na drugom forumu,a sad sam i povezao sa nickom [emoji3] 4,1v i 5,2v je napon za Ak4490 i i2soverusb.. A za Lpf je od 12-15v ako se nevaram.. Gledam sa tel,koliko vidim ti si izbacio nesto sa ovog napajanja za Lpf ?
  3. U potrazi za DACom,pored gotovih brendiranih i u moru kineskih, JLsounds me je privukao dobrim komentarima, a i ima ono sto trazim - 32/384 i dsd... Gledajuci po netu kako i sta,naleteh na ovaj forum i pre nego sto porucim,imam par pitanja ako ne zamerate ;-) Koristio bih ak4490/i2SoverUSB/Lme49710/Lcd/2×power supply/adjustable dual power supply/od JLsounds. Koji trafo preporucujete,hoce li 2×12-15 V biti dovoljno ? Vidim da dosta njih menja napajanje LP filtera i digitalnog dela..ako moze predlog za neki bolji i eventualno jeftiniji :-) Posto sam nov u svemu ovome,i nerazumem se u elektroniku,bitno mi je da samo povezem zice i zalemim sta treba, i da to radi :-) Hvala unapred.
×
×
  • Kreiraj novo...