Jump to content

krokibass

Član
  • Broj sadržaja

    8
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

1 Pratilac

O krokibass

  • Rođendan 09/22/1972

Informacije Profila

  • Pol:
    Muško
  • Lokacija:
    Paraćin,Rševica
  • Interesovanja:
    music & tubes
  • Zemlja:
    Serbia

Skorašnji posetioci profila

2812 posetilaca

krokibass's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

0

Forumska reputacija

  1. To sam ja pravio za mog druga Zeku gitaristu koji je pre nekog vremena svirao sa mnom , unutra je šema fender basman 50 w ali je modifikovana za el34 x2 PP , i takodje je pretrpela još neke modifikacije u preampu po želji dotičnog prijatelja !!! Što se tiče šasije ona je bila uradjena od prohroma varenog argonom na sastavima a drvo sa strane je trešnja a napred i pozadi orah . ovo je slikano u nekoj fazi koju bih nazvao ˝samo što nije gotovo " što se estetskog dela tiče ali šteta je što nisam sačuvao kasnije slike ili možda jesam ali neznam gde na kraju je to ispalo jako lepo i čova već 10 godina svira na njemu !!!
  2. To sam ja pravio za mog druga Zeku gitaristu koji je pre nekog vremena svirao sa mnom , unutra je šema fender basman 50 w ali je modifikovana za el34 x2 PP , i takodje je pretrpela još neke modifikacije u preampu po želji dotičnog prijatelja !!! Što se tiče šasije ona je bila uradjena od prohroma varenog argonom na sastavima a drvo sa strane je trešnja a napred i pozadi orah . ovo je slikano u nekoj fazi koju bih nazvao ˝samo što nije gotovo " što se estetskog dela tiče ali šteta je što nisam sačuvao kasnije slike ili možda jesam ali neznam gde na kraju je to ispalo jako lepo i čova već 10 godina svira na njemu !!!
  3. Imam četiri ali postoje dva problema , prvi je taj što lampe nisu uparene a drugi to što me je drug zamolio da i njemu napravim jedno pojačalo tako da mi samo ostaje da ih podelim u dve grupe !!! A što se tiče limova i kalemova izbunariću ja negde to za manje pare a i volim da motam pa kako ispadne ,do sada nisam ni jednom promašio što je ispalo na višestrana zadovoljstva !!!!
  4. Pozdrav druže , izvini što ti odmah nisam odgovorio zato što nisam bio kući svirao sam ovih dana !!! Na vojnom otpadu u Paraćinu kupio sam četiri gu-19-1 nove u kartonskim kutijama i veliku količinu manjih lampi tipa 6ž8,6sa7 ,12sg7 itd( u metalnom kućištu) pa sam hteo sebi da napravim jedno hi-fi pojačalo i mislim da nebi loše prošla kombinacija 6ž8 i gu -19-1 !??? Juče sam razgovarao sa Draganom iz Mitrovice ,on prodaje kalemska tela i limove za trafoe i iznenadio sam se koliko je podigao cene . Ja sam nekada kupovao od njega tu robu ali nije bilo toliko skupo a roba je ja mislim Turska (nije neki kvalitet ). Da li možda imaš neku varijantu za kupovinun limova i kalemskih tela a da su cene pristojne ???
  5. aaaaaaaaaaa, može i piće naravno !!!!
  6. Veliki pozdrav drugari , evo mene prvi put na forumu pa ako nešto pgrešim nemojte zameriti !!!! Imam dve NOS ruske lampe gu-19-1 i hteo sam sebi da napravim se hi-fi pojačalo ali da bih proračunao izlazni trafo potreban mi je podatak koliki je anodni otpor (Ra) , nigde na mogu da pronadjem taj podatak ???? Bio bih vam zahvalan ako bi mi neko od vas pomogao !!!! HVALA
  7. gu-19-1 SE tube amplifier

    1. krokibass

      krokibass

      Pozdrav drugari , prvi put sam član sajta ovog tipa i ne znam na koji način mogu da vam postavim pitanje o ovoj temi a hitno mi je potrebna pomoć !!!!

    2. prophet

      prophet

      Skroluj nadole do amplifikacija, odeljak tubes i u gornjem desnom uglu imaš dugme započni novu temu

    3. krokibass

      krokibass

      Hvala, hvala pono druže moj na pomoći !!!!

×
×
  • Kreiraj novo...