Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Beli_Ninja

Član
 • Content count

  2324
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Beli_Ninja

 • Rank
  Master Blaster
 • Birthday 09/05/85

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Vrnjacka Banja - Kragujevac
 • Interesovanja:
  Zabava i znanje
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

13792 profile views
 1. Hristos Vaskrs. Sve nsjlepse svima.
 2. Po mom misljenju bitno je da imas dobru bateriju i uz svaki potrosac lokalni kondenzator sa blokom u paraleli.
 3. Ne znam kakav si sa naponima ali LC je nenadjebivo. Zdravije za ispravljacice, bolje pegla napon i drzi ga stabilnim kao temelj. Jedino sto je zeznuto je veliki pad napona, mada i to zavisi od ispravljacice. Takvo napajanje imam u pojacalu (jer zbog sekundarnih napona nisam imao izbora) i sta god da budem pravio sa lampama bice sa LC napajanjem. Mada ni u SS tehnici nije za zobilazenje takav filter.
 4. 100% ce da bude kako je Eci napisao. I to je nacin da se setis psovki koje si zaboravio ili cak i da izmislis neku novu a sve na racun majstora Bar sam ja tako prosao.
 5. Filter direktno na karb moze da prodje kod trkackih masina koje uglavnom rade u rezimu visokih turaza. U takvim rezimima pulzacije vazduha na usisu su manje jer su vece ucestanosti ciklusa. Iskreno, Zen lepo rece da je to moda. Sax, obavezno plenum ili cevi pre filtera.
 6. Slusao ja na mojim Sony SS2070 i nema zamerki, i nisam bio sam. Bilo je par slusalaca sa veeelikim slusalackim iskustvom i znanjem elektronike.
 7. Pa mozes i one panasonic sto korisi Pass. Pogledaj na slikama.
 8. Prvo, poenta je sto trgovci uvaljuju mesing umesto bronze i to masovno. U firmi imamo problema, na dosta mesta koristimo razne caure koje bi trebalo da budu bronzane ali ipak nisu. Nekoliko trgovaca smo napenalili za uvaljivanje mesinga. I Vladd je apsolutno u pravu za obradu bronze.
 9. Mislim da je Dunavko u pravu. Podrzavam Leov predlog...
 10. Pa stabilan je kao temelj. Nema oscilacija, kuvanja i kojecega jos sto aludira na nestabilan rad. Radi kao da je na njega zakacen zvucnik samo nema tona
 11. Vozila na struju naravno Pre 2 godine slucajno naletim na slobodno vreme i sednem malo da bacim pogled na TV kad naletim na trke neke formule. Gledam gledam i provalim nema tona, pojacam i nastavim da gledam i gledam i opet pojacam ton. A nesto je cudno. Kad ono ljudi voze usisivace Nemojmo se zamajavati. Treba da se naprave i baterije i e. motori i struja. Daleko je to od ekologije...
 12. Gluposti. Samo me zanima koliko je zagadjenje zbig proizvodnje elektricne energije.
 13. Bato ne reaguje na 8uF cistog kapacitivnog opterecenjs na samom izlazu
 14. Nema tu nikakvih problema ni da je samo kondenzator umesto zvucnika.
 15. Nema na cemu. Sto se podnozja tice, ima ih na KP i Limundu.