Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Fly carpenter

Član
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About Fly carpenter

 • Rank
  Početnik
 • Birthday 08/18/80

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Ivanjica
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

1234 profile views
 1. Pitanje je sledece: Ako je moj risiver ima 2 × 55 w. na 4 ohma, koliko ima w. na 8 ohma? I kako da znam koji je tip potenciometra na mom risiveru (https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiNyv_H6aHUAhWjYZoKHTUVBkgQFggxMAU&url=https%3A%2F%2Fwww.hifiengine.com%2Fmanual_library%2Fphilips%2Fah777.shtml&usg=AFQjCNHm3Euf7YLSNC2oJIiO7TIT583r_Q&sig2=4O8t8r6rx6rfjGXCIoGCrA) tj.koliko snage izbacuje u pozicijama od 1-10 ? Ovi Philips zvucnici su deklarisani na 25 w ,8 ohma 94 db ,ne bih da neko od ukucana napravi stetu bez veze,da barem znam do koliko pot moze da ide!
 2. Zice izolovane dobro,jesam malo preterao sa uvrtanjem ali rade Ispuna je vatelin i moze da se " rascupa" ali ja to nisam radio.Zadovoljan sam kako zvuci,imaju bas koji do sada nisam cuo na materijalu koji dobro poznajem a pritom je jasan i precizan .Pustao sam Yello ,Enigmu,Eru sa vinila i bass je neverovatan ,oseca se ,tu je a ne mumla i nije naporan .Srednji odlicni ,visoki ne fale ,ja prezadovoljan!Probao i jazz ,klasiku ,rock i sve zvuci bas kako treba ( mojim usima ).
 3. Dok se cekaju elementi koji su na furniranju,da vas pitam da li su za interno ožicenje dovolljne po dve upredene telefonske žice za plus i tri za minus ( kabl je iz bivse SFRJ ) i treba li da dampiram necim zidove kutija osim "Kobita" i ispune koja je svakako planirana? Evo malo slika onoga sto je urađeno u međuvremenu!
 4. Po mom ukusu,dovoljno basa ,srednji odlicni ,visoki ne fale.Slusao bez tonskih kontrola, na malim snagama ima dovoljno basa .Tek sam sa kutijom video sta znaci osetljiv zvucnik i koliko je glasno 25 w ,94 db.Sve u svemu jedan topao i zaokruzen zvuk, meni se sviđa