Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Fly carpenter

Član
 • Content count

  76
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Fly carpenter

 • Rank
  Početnik
 • Birthday 08/18/80

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Ivanjica
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

977 profile views
 1. Po mom ukusu,dovoljno basa ,srednji odlicni ,visoki ne fale.Slusao bez tonskih kontrola, na malim snagama ima dovoljno basa .Tek sam sa kutijom video sta znaci osetljiv zvucnik i koliko je glasno 25 w ,94 db.Sve u svemu jedan topao i zaokruzen zvuk, meni se sviđa
 2. Radovi se nastavljaju. Isecena iverica i pripremljene "švartne"(drvene kant trake) koje cu da nalepim na kantove pre furniranja da bih imao opciju da obrađujem ivice kutije !
 3. Tako mi i treba kada se ne izrazavam pravilno .Ne desava se nista sto bi meni smetalo !
 4. Probano u kutiji od iverice 18 mm bez dampinga i ukrucenja i nisam primetio da ima nežaljenih vibracija ni promena u zvuku .Ipak bih ojacao kutije (nece da im fali nista)iako ce finalne kutije biti od iverice 25 mm,s tim da je prednja ploca 50 mm.Da li ojacanja treba da budu međusobno povezana ili je nebitno?
 5. Trenutno i nije neophodno da sredim kanap,bitno je da UKW radi .Zanimljivo je da se pritiskom na dugmice za duge talase blokira skala za UKW,to je izgleda mehanicki reseno.Ono sto mi je potrebno je predlog za antenu koja bi poboljsala prijem.Dok sam bio u Vranju za vikend(uži centar grada) prijem i selektivnost je bila izvanredna ,a ovde kod mene u rupi stvar je totalno drugacija.Ne znam koja antena je zaduzena za UKW? Unutar njega ima štapna antena koja se rotira 360 stepeni i dipol koji je na celoj gornjoj povrsini radija ( 65 × 35 cm ) u vidu folije .
 6. Otkacila se šnala za duge talase a cini mi se i konac da je pokidan ili je spao,UKW funkcionise.Ostalo je u redu!Da je neko od vas blize ,pa da ga pogleda i sredi eventualne nedostatke
 7. Dal sam kadar da ih pazljivo skinem,nisam nasao nikakav manual ,s koje strane da pristupim
 8. A u Vranje 50 e !
 9. Verovatno. Zvuk je odlican ,ima cak i lepog basa .Znatiželjan sam kakav zvuk ima na stereo izlazu.Neposredno po kupovini izasao sam na pretrazivac da se informisem i iznenadio se kakve cene postize na Ebay-u, cene se krecu od 700 do 1500 dolara !U godini proizvodnje je kostao 495 DM !
 10. Nisam jos probao da prikacim zvucnike pozadi ,ne znam koji tip konektora da tražim?
 11. Radi,samo malo krckaju potenciometri ! Radi i ulaz ,pustao sam cd i gramofon ,s tim sto je gramofon tisi dosta!