Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

progster

Član
 • Content count

  1072
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

About progster

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Kruševac\Beograd
 • Zemlja:
  Yugoslavia

Recent Profile Visitors

3365 profile views
 1. Ne znam da li si ozbiljan ili? Mišljenja sam da oni to rade namerno, da imaju želju, odavno bi našli način da se to reši. Neće oni propasti ako neko kupi osciloskop od 400e i otključa ga tako da ima iste mogućnosti kao onaj od 600e, to je više način kako navući nekoga da kupi tvoj proizvod. Neće oni zaraditi na meni, možda su i u gubitku, postoji n primera kada je neka firma u gubitku sa nekim proizvodom, i nastavlja sa tim, ali sa druge strane to nadoknadi na drugi način (ozbiljnijim uređajima). Isto je i sa softverom, postoji način kako zaštititi nešto, ali nije im to u interesu, onaj ko koristi profesionalno i zarađuje, on mora svakako da plati, što bi Solidworks meni zabranio da koristim njihov program za sebe, i učim se, kad ću možda jednog dana zbog toga morati da kupim licencu?
 2. Evo stigao i jači model (dugo mi je ovaj stari poradio).
 3. Baš tako, večeras ću verovatno, ili ovih dana, imam sad nekih obaveza oko fakulteta. @neskor I ja sam baš dugo, merkao ga i sakupljao novce, za sad je utizak baš odličan, vredi svake pare.
 4. Stigao juče.
 5. https://www.youtube.com/watch?v=qk1p8KmDiJQ
 6. Ima li još neko problem sa otvaranjem linka?
 7. Druže Mlađo, sve najbolje!
 8. Nema potrebe, sve je u redu, i ja sam sinoć počeo download pa je pukao server, nije više ni mogao da se otvori link. Sad je sve u redu, regularno završen download jutros, i dobra brzina. Hvala.
 9. Mislim da je baš povoljno: Link
 10. 32R može da potera i mobilni, ovde pričamo o 300R. Nema tu sreće sa OP...
 11. Nešto mi se javlja da to ne može da izgura HD560... Ako se dobro sećam to su sluške impedanse 300R, treba za njih malo moćniji amp od opamp-a da bi se izvukao pun potencijal.
 12. Kod mene je problematično što moj laptop nema optiku, a nema mesta ni za klasičan SSD, već mora M.2. Ja sam problem skladištenja muzike rešio tako što imam 128GB SD karticu koja je non-stop ubačena (platio cca 3k RSD). Ali biće to malo, vidim ja.
 13. Odlična. Moraću zbog ovog vdzele-ta da kupim veći ssd za laptop...
 14. To je tačno, svako ima svoj alat za kontrolu, bilo to "bratstvo i jedinstvo", ili vera, mora da postoji nešto što je zajedničko tim ljudima, čim dođe do raslojavanja, dolazi do problema (imamo mnogo takvih primera u poslednjih 30-ak godina).
 15. Nema razloga da budeš.... Samo sam izneo par zanimljivih činjenica, ako misliš da bilo šta od toga nije tačno možemo da diskutujemo... Ali ne po onoj čuvenoj "ajde da popričamo ni o čemu kao ljudi", već da diskutujemo kao neljudi. Da se razumemo, ne zastupam niti jednu religiju, ja sam neutralni posmatrač koji je istraživao više religija nego što neki mogu da nabroje, ali nije našao mesto ni u jednoj.