Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

black coffe

Član
 • Content count

  538
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About black coffe

 • Rank
  Radiša

Profile Information

 • Zemlja:
  Croatia

Recent Profile Visitors

3133 profile views
 1. Preporuka! uređaj uvjek "uštekavajte" ( na produžnom ) najbliže mikroprekidaču i to po snazi ? nek to postane navika ! . O današnjoj poplavi "kikiriki" kabela može spasiti neke "situacije" . !
 2. Vjeruj mi ovo je totalna idiotarija ! Kao prvo kava je diuretik ? , a drugo nakon previše popijene kave čovijek postane blagorečeno žifčan i onda ti se piša ? itd , al pravo dozirano ima smisla kao i sve pravodozirano ? Više od 40 godina sam na "cesti" , probao kavu i kratko , al ništa nije pomoglo više od "pol sata spavanja uz cestu" ? naravno u autu . Kolko god glupo zvuči efikasno je ! .
 3. "Digtći " jesu "prevaranti" , al Dainese je stvarno kvalitetan i u koži i u "plastici" . Sačuvao sam ( nisam htio prodat) dvodjelni kombinezon u kojem sam imao saobraćajku 83 će ? . Posllikat ću ! al to kod mene sporije ide ? . Hoću reč da poštena oprema kožu , a i glavu čuva ! Tj, oribao - pošmirgglao se Daineze , a ne ja ? ! a budete vidli po slikama da je još uvijek za uporabu sam više u njega ne mogu uć DAINEZE FOR EVR
 4. Sad budu " andrgraund" ?
 5. Ma "bokseri" boksači su inače nervozni -nemirni- u svakom obliku ? a što se tiče lampice ? el nemaš izolirbandt ? nhf . bitno da se ne ritaju ko nekad ? .
 6. To su tzv standardi koji svako kako mu paše postavi ? a ko ih nezna PROČITATI- protumačiti- je sam kriv ? Al je lijepo videt da piše 1ooo w ko i na tarabi " pi* ka " pa se neko našpranjio ?
 7. Ko PASS ? LAB ? , al ko i žena ? , badave je dobra ako nije lijepa .
 8. Prevara malo probamo ? Pomozite ? . PMPO u stvari nije prevara ? Moguće je samo jednom ko i drvena peć ?
 9. Dva u jedan , ko stereo risiver ? Kuji se regenerira ?
 10. Čista hereza , silovanje espressa ? ,al valjda ima tržište . Mikro pijena podnosi prehrambene boje , sam je nebo granica a i zadovoljstvo da si popio nečije umjetničko dijelo , okus ne mogu komentirati ?
 11. Waf je sigurno ok ? . A po visini ? Nekad davno je G Rupić , jedan od Bardova HI FI a i HI END a u Rvackoj a i po svijetu ( knjiga "O dobrom zvuku" ) napisao da bi se gornje površine zvućnika trebale lagano nazirati ? . Al to bi trebalo isprobati što je sad najmanji problem ? . Ovo mi sad izgleda ko mala SF Ekstrema na oriđiđi stalcima ! . Svu sreću želim !. Možda , ak zafali Bajsa neki REL ić ? Ne morem ovako odokativno odredit velićinu prostora , al mislim da je jedno 3x 4 pa suba nebi ni trebalo ? Sory ak bubetam .
 12. Lijepo i stameno ! Sreća prati hrabre ?
 13. Slićno izgleda i moja radionica , sve je složeno "po brojevima" , kreativni nered ? . Kad ju ekipa prije vikenda poćisti i posloži u ponedeljak tražimo do 10 sati di je kaj . Osobno bi tu bi stavio na doljnji dio Tzv U profil od drveta koje Ti bojom paše što bi mu dalo dodatnu težinu , ai efektno bi idgledalo ? .
 14. Arabika je uvijek slabije pržena ? da recimo ? ostane više okusa u njoj pa je time i svijetlija , a robusta je u glavnom jače pržena i daje više pjene tamnije ? . E sad ? na svakoj kavi piše MJEŠAVINA , za espresso za ovo ili ono ? . Za espresso je potrebno ovisi o afinitetu proizvođaća bar 6 vrsta kave ? i to KOMBINOVANO od raznih vrsta arabike i roguste ? . Nisu sve arabice i robuste iste ? . Ima ih preko nekoliko vrsta ovisi o tome da li su iz južne Amerike . Afrike ili iz Vijetnama ? . Poanta je o sinergiji ? ( analogija s audiom) i kreativnosti tehnologa koju osmišljava okus kave ? ! . Kao što je opće poznato u svakom društvu postoji većina koja "odlučuje kaj im se najviše sviđa , pa se i tako pržoničari prilagođavaju tržištu . Ka kaj sam rekel nisam konfliktan tip ( godinama se naućio ) Daklem radi se o temperaturi prženja i iskoristivosti esencija iz kave ? ak se nekaj razmeš spreman sam na konstruktivnu raspravu . Ak podhebavaš ?