Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

black coffe

Član
 • Content count

  579
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About black coffe

 • Rank
  Radiša

Profile Information

 • Zemlja:
  Croatia

Recent Profile Visitors

3417 profile views
 1. Best spikes is no spikes !
 2. Nije Frljić neko cvijeće , al da je provokativan je ! . Provocira sve oko sebe ma gdje radio . Al ak ćemo za istač bolje da se dešava išta nego ništa ?
 3. I ja sam "pao" na "sraund" tamo prije 10 + god . Al nisam se riješio sterea . Uglavnom išao sam na sistem manje štete i kupio sam tad hvaljeni AV Reciver Yamaha 444 ili 440 više se ne sjećam prvenstveno radi "neo 6 " opcije koja kao stereo signal pretvara u 6, 1 "sraund" jel onda još nije bio digitalni signal s TV a . Uz tadašnje Mission mislim sa su bili oznake 735 dokupio sam Tanoi mx 1 centralni i 2 mx1 za zadnje te neamav Magnat aktivni sub . Za zadnji sredni sam stavio , ko bog zna ? . I to je bilo zgodno jedno 6 mjeseci , al onda mi je počelo ići na živce ! Rasprodao sklamerije na suprugino zadovolstvo , rijesio se kablovinja dodatnih zvučnika . I sad Iz televizora preko izlaza za slušalice i izlaznog pojačala ( televizor podržava srs ) i to je to . Metci ne fućkaju na sve strane , eksplozija mi nije izbila prozor , al je i doživljaj filma manje agresivan : Nekak se lakše gleda , ne očekuječ "očekivano ?
 4. Čak i sa ovim bijelim "lajsnama "
 5. Zadnja fotka je "mrak" , pa el nisu podesivi ?. I da baš su ćeće !.
 6. Nije ista priča za filmove ? !
 7. More sam improvizacija ? Bez alata nema zanata !
 8. Bez alata nema zanata ?
 9. Da svaki svira jedan kanal na stereo ploči
 10. Svaka "struja" radi na istom principu ? Nula direktno , faza preko prekidača ! , e a između su "čarolije "
 11. Skinuo "jungfer" Nagri ?
 12. Bedasto je da ja sad tu nekaj pametujem ! , al što ne znam , i u što nisam siguran prepustim ko zna ? , al uvijek nakon razgovora ? ne da bi ga provjeravao neg da vidim dal zna o čem se radi ? Industrijska elektronika i HI FI nemaju puno dodirnih točkih ?
 13. Shvatio sam priču i nisam dobio 9 let bukse ? ! , al priče ima i u našem Hobiju ? , naravno ne tak radikalne , al ?
 14. mene osobno nije koštalo ništa , al su preformulirli varijantu i i dobili lovu ? , a da se nisam zaštitio ? ! , bljak ! , nis bez veze pisal ? , al nek im na DUŠU idu kao oni ?
 15. Bedasto je da se ponavljam ? da je imao radni nalog da je instalacije prepterečena potpisan od ovlaštene osobe ne bi dobio ni sekunde ? . Iako tamo neakva "ELEKTRA" ima svoje nekakve limitatore ? pa ? . Al poznata mi priča . Kao što znate , bavim se ugostiteljskom opremom ! i uvijek sa čudnovatom pričom inzistiram na nalogu i računu . Naravno da je električar kolaterlna žrtva ! , al sam je kriv što se nije zaštitio ? . Svi ostali su dio sustava , a on je na vjetrometini i najslabija je karika u lancu ? ( Krivo postavljen zadatak - za sebe ) Opekel sam se 82 kad je muddijaš inscenirao priredbu za oisoguranje i optužio ledomat ? Sreća kaj je bio glup ( dobio krive informacije) Pokušaji pravare ovisi kolko novaca imate !!!