Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

black coffe

Član
 • Content count

  462
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About black coffe

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Zemlja:
  Croatia

Recent Profile Visitors

2692 profile views
 1. To se zove preventivno dejstvovanje
 2. Svi mi svoje gospođe najviše volimo ! , al to su jako prepredena bića . Dok slažeš ovog razbijenog bit ćeš doma "na oku" , a s ovim gotovim ćeš okolo "po selu" Nhf .
 3. ZM

  Koga ? ( za što) ?
 4. Nema ljutnje , al ne vjerujem da sam tolko zaboravio ? !
 5. ZM

  Ja nemam problema ! a ko ima nek mu bude ?
 6. ZM

  Am je bila ? u stvari .... Ono desno u "ćošku" dole ? iako bi mi bilo draže da se Imre sjeti priče ! svu sreču mu želim ! .I još jedna stvar ! G Groznom sam odgovorio na njegov post , al ga očito nije primio !
 7. ZM

  Malo je off , al zakaj ja nemam "srčeko" i like this ?
 8. Ma vidio u Luksemburgu didu od 7 banki ( bili zajadno i razgovarali s didom) . koji je sa plavim BMW om 500 s prikolicom došao na reli , a u prikolici nije bila žena nego njemački ovčar . Ja sam 8 desete imao 21 godinu , a on mi je i zgledal koda ima manje od 30 . Tako da ovo je mal čudnovato ? ( mislim da ima 9 banki ? ) ? Pod zajedno mislim da je i Imre bio sudionik u razgovoru ! . Kolko se mogu obzirom na odmak vremena sjetit ? mršav visok oko 17.. . svjetlo smeđe kose . Ostao u sjećanju zbog toga , kaj je rekao da "Merituma" treba dat njegovom " motoru" , a ne njemu ? Mislim da se ne varam . Al imam i ja koju godinicu ?
 9. ZM

  Ovo (sl .) sam prvi put a vidio 8 desete u Gracu kod e , već sam zaboravio "Hitera" ili " Tišera" ovlašteni Honda servis ( na izzlazu prema tunelu na cesti prema Salzburgu . Čak i u Trstu di je bio ovlašteni Kawasaki servis su radili na koljenima ko i mi doma ? !
 10. Naravno prije , ako imaš koristi ? A poslije , alko se nadaš da ćeš imati !
 11. Ovo je više limun ? , al o pokojnicima sve najbolje .
 12. Ako neko ne žiku , ovo je osmjeh
 13. Ispričavam se DWW u zbog kojekakvih mudrolija ! onj je ipak institucia u segmentima kojima se bavi . Nek me popljucka ili bilo kaj drogo , al vjerujte mi ! ako mu neisprovociraie znanje ?. Nije ga škrt , al umjesto da ga pustite , navek se najde neakav mudrijaš koji ga "naloži" i onda ajmo iz početka ? ( palo ko Golf na 2 zuba?
 14. Kako čemo ? , parcijalno uključivanje pojačala dok se pojačaja ne "napoje" ili jedno po jedno ? BTW pojavio se na prodaji HK 65 . ..... vx i .. i za 2, 5 soma kuna ? Servis bomo napravili ( prerventivni ) , Ispričavam se ak sam si uzeo na pravo što mi ne pripada .
 15. Kave aparat od 2.,5 KW povuče u momentu uključivanja (par milisekundi) cc20 A onak kad se kazaljka zaljulja , nakon toga se stabilizira i konstantno vuče cc 12,5 A . izmjereno na iskrinom ampermetru iz 8 desetih ! Po priči od 80 A morao bi biti prvi susjed "Đerdapa" ? . Znam da se radi o pikovima i da "panceri" nemaju vremena reagirati , itd itd , al ima prije njih i manjih osigurača pa malo mi je čudno , al ispričavam se što sam glasno razmišljao .