Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Alex

Član
 • Content count

  2216
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

About Alex

 • Rank
  Stereo Monoblok

Contact Methods

 • Website URL
  http://webmajstor.biz

Profile Information

 • Pol:
  Nebitno
 • Lokacija:
  NI/PN
 • Interesovanja:
  diyaudio, fishing & tazze chwartzee
 • Zemlja:
  Yugoslavia
 1. Ehhh, pajz ga sad. Pa i to da sređujem, aman... obrnite bre ženu, ako ništa onda barem da se dogovorite pa na kafu Nije ovo nikakav trud poseban, meni je pre svega kritično da se ne organizuje negde a da narod posle ne bude razočaran, ambijentom, hranom, atmosferom na kraju krajeva. Nadam se da će sve biti o.k. Ajmo, ko još donosi zvučnike osim mene i eventualno Zena?
 2. Evo ovako: PREDRACUN-MILIĆEVIĆ.PDF Sisevac.pdf Dakle uplaćeno po predračunu, za 12 osoba (bez mene, jbg, ja ću tamo na licu mesta kada bude bilo - bila neka svadba, detetu rođendan, morao sam da povučem kintu - da pozajmim sam od sebe ) Dakle, to je to, i definitivno, ko je uplatio (a i ko nije), samo da dovuče peDu, tamo 30og sept - ostalo ćemo lako E-mail od gđe Lele copy paste: Sve ej u redu sa rezervacijom nego sam bila sama ovih dana pošto je sezona odmora i nisam stigla da uradim ništa van obaveznog svakodnevnog posla.Sada smo se malo razgušili pa možemo da se dogovaramo dalje. Znači,cena noćenja sa doručkom sa popustom je 2000 dinara po osobi i u tu cenu je uključeno korišćenje bazena sa toplom termalnom vodom koji se nalazi ispred zgrade.To nam je dogovor još od prošle godine. Ručak je 850 dinara i on obuhvata: - riblju ili pileću čorbu - pastrmku ili roštilj sa pomfritom - salatu i hleb - desert - palačinke U principu su to osnove dogovora.Ako nešto želite da me pitate možete i da me pozovete na 063/696-442. Predračun je u prilogu. Pozdrav. Što se mene tiče, ko ima dodatnih pitanja slobodno neka obrne ženu i raspita se, ako ga sramota neka postavi pitanje ovde, ako ga i to sramota neka pita mene na PP, ako ga i to sramota, onda eeee.... 1. ZM $2. Alex 3. skrstic $4. InSides $5. zflazar $6. Shonne $7. Oliver Sir8. 2a3 /sa kolegom Djuricom najverovatnije9. Vix $10. Gosha $11. Woland $12. Stradi (ali moj dolazak zavisi od skrstica)13. Krokodil, $ (+2)14. dlalkovic15. Doktor $16. kan042 $17. Pchelac $18. Dacho + family19. EBE 20. Elvis 21. Pakonja
 3. Pazi, imaš mesec ipo dana da završiš... što nije mnogo vremena. Ali ni malo
 4. Eeee, cvajka... sve i da stavi nekako kutije na nju, ne može da ih povuče Bobber, je, ipak, sila, bio...
 5. Eto, ko je motorizovan, svrati kod Saxa i pokupi kutije i donese na FAK na slusanje, plus ponese Sax-a na druzenje i pecenu pastrmku.
 6. Ako neko jos donese neke zvucnike, Boze zdravlje i sa jos kojim!
 7. Palo mi neshto napamet, ako bude bilo joshte toplo (miholjsko), tam' gde je bazence... jao mora da slikam kak' je to lepo. Tu da se iznese neki sistem, pa one lezaljke, ko hoce da qlira uz bazence, neko vino itd. Videcete.
 8. Ja ću samo da okačim sliku: De, vrni bobera ako još možeš
 9. 1. ZM $2. Alex $3. skrstic $4. InSides $5. zflazar $6. Shonne $7. Oliver Sir8. 2a3 /sa kolegom Djuricom najverovatnije9. Vix $10. Gosha $11. Woland $12. Stradi (ali moj dolazak zavisi od skrstica)13. Krokodil, $ (+2)14. dlalkovic15. Doktor $16. kan042 $17. Pchelac $18. Dacho + family19. EBE 20. Elvis Zvao Lelu još u ponedeljak da uplatim, reče šalje mi predračun, samo sada je u gužvi... Moguće da ću za vikend odneti novac lično i utanačiti još detalja.
 10. Znao sam da je neki naš: http://www.jebiga.com/about/ Jebiga
 11. Vladd, koja si ti legenda Naravno da se šališ
 12. Jedna mudrolija za laku noć, uz želju za kišnu sledeću nedelju:
 13. Već su došli (Yura, Korejanci) i već su je zažutili (ko zna šta ispuštaju sve) a i zasivili Nišavu.