Jump to content

Čarli

Član
  • Broj sadržaja

    79
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

Skorašnji posetioci profila

5508 posetilaca

Čarli's Achievements

Tu je, malo gleda-malo piše

Tu je, malo gleda-malo piše (4/9)

5

Forumska reputacija

  1. Čarli

    Sigma

    Srecna Nova godina svima koji slave pa i meni. Ende.
  2. Čarli

    Sigma

    Za vreme predstojecih praznika ko se obraduje kupovinom ovog ampa ima priliku da me casti sa 15k dinara.
  3. Čarli

    Zvučnici za PC

    Moj ti je savet da osposobis Hitachi, kupis nesto dobro ocuvano (Koja ti je dao lep savet) za 50ak jura i uzivas. Ako mozes kupuj samo licno i uz probu na licu mesta. Ako u nekom trenutku skontas da ti se nesto ne svidja manje pare ces lakse prezaliti...ja bih tako a ti ces kako ti mislis da treba...
  4. Čarli

    Zvučnici za PC

    Za 70e? Gde da se prijavim? A i nadam se da covek ima pogolem radni sto kako bi nagurao ove "malisane"... Inace, Markoen ovaj Hitachi deluje gotivno za to sto tebi treba samo da je u dobrom tj ispravnom stanju. Godinama koristim Microlab FC530 za kompom i mislim da sta god nakacis na taj hitachi ima da proguta manje vise bilo koji PC zvucnik, ukljucujuci i navedeni Microlab.
  5. Čarli

    Sigma

    I dalje....
  6. Čarli

    Sigma

    Up - 150e. Ako nekom odgovara zamena je moguca za neaudio tehniku....tipa alat za popravku vozila, neka dijagnostika, mozda neki lap, lemilica....sta znam...
  7. Čarli

    Sigma

    Mozda nekom odgovara za 140e....
  8. Čarli

    Sigma

    Piletova Sigma na prodaju. Pojacalo je ispravno,funkcionalno i u stanju je kakvom je i kod mene doslo tj ispravno i neprepravljano (ili popravljano). Kod mene nije puno ni radilo. Prodaje se jer je visak a ne bih da ga preskacem po kuci. Ko zeli proba je moguca i pozeljna, u mom ili vasem sistemu. Cena bi bila fer forumska tako da amp ide onome ko najvise ponudi. Ukoliko bude vise zainteresovanih moze i u delovima (mada bi bila steta). Ako sam nesto izostavio pitajte ukoliko vas nesto dodatno interesuje.
  9. Čarli

    HiVi M6N

    Sve zavisi od potreba no generalno kvalitetni zvucnici za ove pare (a i inace).Odustao sam od projekta,sve se saplicem o njih...... 45e Inace,ako nekom znaci na raspolaganju 2 para.
  10. Čarli

    HiVi M6N

    Novi, nekorisceni zvucnici u originalnom pakovanju. Cena za par - 50e. http://www.swanspeaker.com/asp/product/htm/view.asp?id=79 https://sites.google.com/site/undefinition/zx-spectrum
  11. Bio u radnji danas,kupio sta mi treba.Preko telefona nisu mogli da "nadju"....Sve u svemu,dobro snabdevena radnja srafovskom robom.Preporuka i od mene za radnju,bar kad je roba u pitanju.Leo i ZZZ,jos jednom hvala.
  12. Pozvao danas radnju,kazu nestalo.Provericu jos jednom licno za sl da ih je mrzelo da pogledaju ali ZZZ bice da si uzeo posl komade.Ako neko ima jos neki predlog slusam.
  13. Hmm,ne znam da li sam tamo vec proveravao ali svakako cu otici.Hvala Leo na pomoci.
  14. Potrebni su mi srafovi sa masinskim navojem M4,sa konusnom upustenom glavom,crni.Trazio sam po Bg-u,za sad bez uspeha.Da li bi neko mogao da pomogne?
×
×
  • Kreiraj novo...