Jump to content

djolodjolo

Član
  • Broj sadržaja

    69
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

djolodjolo's Achievements

Tu je, malo gleda-malo piše

Tu je, malo gleda-malo piše (4/9)

0

Forumska reputacija

  1. Mislim da bi tvom dizajnu vise leglo neko staklo/klirit za poklopac :-)
  2. Ja se ne razumem u topologiju i ostale tehnicke detalje al mogu samo ovo vizuelno da komentarisem. Svaka cast za pedantnost ali mene je najvise odusevio "licni" pecat u vidu tih silueta, pravi custom primerak nema sta !
  3. I meni je neverovatno da vuce 3 ampera ali tako je deklarisan kako kaze prodavac. Inace ruter je: http://www.kupujemprodajem.com/D-Link-DIR-635-N300Mbps-WiFi-Ruter-9679485-oglas.htm?filter_id=8023ps: zapravo je 5v 3a a ne 7v 3a a adapter je 5v 2.5a
  4. Bicu kratak: da li je moguce koristiti adapter deklarisan na 7v 2.5a za ruter koji zahteva 7v 3a? Treba da kupim ruter ali covek koji ga prodaje daje uz njega taj za slabiji uz njega i kaze da sve radi pa nisam siguran. Hvala unapred :-)
  5. djolodjolo

    HDD sunspension

    Moj savet ti je da probas sa pertlama ili nekim jacim gumicama za tegle. Poizbacuj te plasticne fioke za hdd-ove i izbusi otvore kroz koje ces da provuces pertle/gumice i to napravi tako da se hdd direktno na njih oslanja i neces imati nijednu vibraciju.
  6. Svaka cast za amigu! Nadam se da je a500, najjaci racunar ikad!
  7. djolodjolo

    K: Lampuceru

    Ovako: posto nemam mogucnosti da isprobavam Lampuceru i taj HRT II trebaju mi vasa misljenja sta je bolje. Nasao sam nov HRT II za 123e uz garanciju od 24m dok bi me Lampucera izasla do nekih 150e, mozda i jace u zavisnosti od modela. Sta je bolje?
  8. Ah ja vidim pise Beograd pa reko ovde si, nvm onda.
  9. Da li to stampate po narudzbini? Tipa nadjem model koji mi treba a da se uklapa u dimenzije vaseg stampaca i koliko bi kostalo to otprilike.
  10. djolodjolo

    K: Lampuceru

    Nista onda, ne gine mi neki DAC sa ebay-a + skutijavanje osim ako ne izleti neka vec gotova Lampucera. Koliko kosta skutijavanje inace?
  11. djolodjolo

    K: Lampuceru

    Osudjen sam na KP posto mi se cini da samo tu ima neka ponuda DAC-ova. Jedino sto bi mi igralo neku ulogu je http://www.kupujemprodajem.com/M2Tech-8536336-oglas.htm?filter_id=22600859 i to ako nije skup
  12. djolodjolo

    K: Lampuceru

    Nemam gde. Kako mislis nema napretka? Treba mi za Flac-ove najvise. Pretpostavljam da mi je bolje da uzmem sonar stx ili neku high-end zvucnu.
×
×
  • Kreiraj novo...