Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

drVelinov

Član
 • Content count

  184
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About drVelinov

 • Rank
  Početnik
 • Birthday 11/15/76

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Nova Varoš-Beograd Bulbulder
 • Interesovanja:
  urgentna medicina, bmw, samogradnja, popravljanje svega od snalice do automobila :-)
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

2986 profile views
 1. Ovo je postavka samo za probu i slikavanje Imace pristojne stalke ili ce stajati u bukself
 2. Evo jedne u kompletu, sve pravio sam Necu vise Dok ne napravim nesto bolje
 3. Ucio se da farbam
 4. Ako je firnajz sandolin ili nesto slicno, nece moci jer je ovaj materijal presvucen necim, mozda neka farba?
 5. nisam uspeo da postavim izrotirane slike, imate li neki prdlog za finish
 6. Dosao u posed ova 2 hladnjaka, dimenzije 23cmx14cm, debljina mesa 7mm, duzina rebara 2,5cm, sirina rebara malaaaa pa me interesuje sta bi moglo da se napravi s njima?
 7. Imam ova 2 zvucnika, pa ako nekom trebaju da se dogovorimo, moze i zamena g za g Nisu identicni koliko vidim, ispravni bili, mogu opet da proverim.
 8. A koliki je i kakav otvor na kraju tl tunela, posto se na slikama ne vidi? Iz licnog iskustva znam da zvuk TL-a jako zavisi od izlazne rupe i njenog polozaja i mislim da je previse mali prostor izmedju rupe i postolja kutije. Pozdrav
 9. Posto lezim kuci prehladjen da napisem odgovor, ja imam diy 2.1 sistem koji mi je nakacen na komp, pojacalo je tda 1554 cini mise , 4x15w, dva izlaza su spojena u most za vufer, a 2 su mi za satelite. E sad posto sam dobio ove male zvucnike, bio ki je merak da ih skockam za satelite. Imam neke stare trosistemske kutije sa nekim sugavim skretnicama, pa kad ih izvadim mozda mogu da ih upakujem.
 10. Ja hocu da potrosim vreme i malo novca. Dosad sam pravio samo dvosistemce sa 2drajvera i merak mi je da napravim kutije sa vise drajvera pa moze biti i low-fi. Cev mi je stara ideja ali sacekace neki drugi projekat.
 11. Odustao sam od kartonske cevi jer kruzni oblik ne dozvoljava da drajveri lepo legnu da bi se usrafili. Moracu da pravim kutije od medijapana ili iverice. Razmisljao sam da nalepim nesto ravno na cev ali opet bi moralo da se obradjuje. Ako neko ima ideju rado cu probati. Pozdrav
 12. SAx ovo ce mu doci ko da imam trosistemac, da ovaj treci bude srednjetonac? A ako stavim jedan na kome dolazi sisgnal, a odatle vodim do druga 2 na red oce li biti u istoj fazi? Pozdrav
 13. A mogu li da stavim 2 paralelno i onda dodam treci sa zavojnim ispred njega isto paralelno? Nisam naso mnogo resenja na netu.
 14. Planiram damas da se pozabavim busenjem rupa pa da pitam na kojoj razdaljini da postavim drajvere.Koliko od centra do centra basica i koliko od centra basica do centra visokotonca. Pozdrav
 15. Srecna nova svima, najvise zdravlja i para. Elem imam 2 visokotonca i 6 midbasova od 8cm. Hocu da napravim zvucnike koji ce stajati na stolu pored monitora. Kartonska cev je ona na koju se motaju staze pa je malo tanjih zidova nego ona na koju se motaju itisoni. Cev je 80cm, pa bih je samo prepolovio. E sad interesuje me kako da povezem basice ako stavim po 3 i jel dovoljan ovaj kartonski visokotonac za tu kombinaciju. Mislim da su basici 8 oma ali izmericu ako treba. Evo slike drajvera )))))