Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

silentbob

Član
 • Content count

  576
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

2 Followers

About silentbob

 • Rank
  Radiša

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

4611 profile views
 1. Da nema tih trimera moglo bi lagano da se zalemi sve na izlazne trandze - P2P.
 2. RDP radi na svim verzijama Windowsa, to je 10 minuta posla da se proba Ovako se aktivira RDP na win7 https://support.microsoft.com/en-us/help/17463/windows-7-connect-to-another-computer-remote-desktop-connection A ovde preuzmes klijent za android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.rdc.android
 3. Koristio sam ih sve ali ne na androidu kao klijentu. Npr rdesktop tj rdp protokol server dolazi kao deo windowsa, a klijent ima u play prodavnici. Pravio ga mikrosoft. Trebalo bi da je free.
 4. Remote aplikacija za win android ima u izobilju rdesktop, vnc, teamviever...
 5. Dok god je ovde ogromna vecina stanovnika funkcionalno nepismena i nema svest da je drzava tu zbog njega a ne da je podanik vlasti nema promena na bolje. Izabrali Kurtu ili Murtu na izborima.
 6. Na bigdiy sam par puta procitao da su bolji KSC3503E/1381E umesto bd139/140
 7. Graurozni, to ti je jedan covek sa dva naloga edit: za nalog se zezam
 8. Mozemo promeniti predsednika i vladu koliko hoces puta, ali drzavu ne mozemo jer je cine ljudi Svaki narod ima bas onakvu vlast kakvu i zasluzuje. Kome se ne svidja treba da ide.
 9. Odlična osnova za dijerisanje https://m.kupujemprodajem.com/No-Name-43652566-oglas.htm#mhs0-1488996096256
 10. A nije ovo kuciste, ovo je racunar prenosnog tipa
 11. Bolje će to da svira u 2+1 postavci.
 12. Svaka cast, originalno, jedino sto nedostaje je jedna uspravna recka
 13. Nisam postavio link iz bilo kakvih komercijalnih pobuda jer nemam nikakve veze sa covekom. Naleteo slucajno i bilo mi zanimljivo, pa pomislih mozda bude jos nekom.
 14. verovatno nije pravo mesto ... http://mojafirma.rs/intervju/lampaska-pojacala-kvalitet-nastaje-kad-stvarate-za-druge-kao-za-sebe/